124° Spegel från Artek | Olsson & Gerthel

124° Spegel

Välj utförande

 • Medium
  3 292 kr
  4 115 kr
 • Small
  2 012 kr
  2 515 kr

Egenskaper

Material 
Blankpolerad och borstad stålplåt, aluminiumprofil, svartlackad ask
Bredd  42 cm
Höjd  35 cm
Djup  18 cm

Information

Beställningsvara
(ca. 14-20 Veckor)[?]

Lagerstatus

Webblager: Ej i lager
Butikslager Malmö: 1 st
Butiksutställning Malmö: 1

Denna vara görs vanligen på beställning och leveranstiden (ca. 14-20 Veckor) varierar beroende på hur pass belastad tillverkaren är för närvarande. Efter lagd order kommer ni att få en bekräftelse på er förväntade leveranstid. OBS! Under helg- och semestertider kan fördröjningar tillkomma.

Fri frakt  Fri frakt
Fri frakt vid beställningar över 1 000 kr
[?]
Hittat ett billigare pris? Matcha priset

Hittat varan till ett billigare pris?

Vi erbjuder 101% prisgaranti på hela vårt sortiment. Det innebär att vi inte bara matchar, utan även ger dig ett bättre pris, om du skulle hitta samma vara hos en annan återförsäljare. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort för att hantera din prismatchning.

Ange länk till produkten eller ladda upp en offert

Filer måste vara mindre än 2 MB.
Tillåtna filtyper: gif jpg jpeg png txt rtf html pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods xml.
3 292 kr exkl. moms
4 115 kr
Hem / Hallmöbler / Speglar / 124° Spegel

Produktbeskrivning

Designer  Daniel Rybakken
Leverantör  Artek

124° från Artek är en skulptural spegel, formgiven av Daniel Rybakken. Med det vackra formspråket klarar speglarna inte bara av sin självklara uppgift felfritt - de blir också en otroligt iögonfallande del av inredningen. Även om 124° fungerar fint som väggspegel, behöver möjligheterna inte ta slut där. Speglarna kommer nämligen i storlekarna small, medium och large. De kan därför stå på skrivbordet och agera sminkspegel, hängas på väggen eller placeras på golvet som en skulptur!

Man har tillverkat spegeln 124° helt i en tunn, rostfri stålplåt. Den spegelblanka framsidan har naturligtvis fått en blankpolerad finish, medan baksidan borstats för en fantastisk kontrast. Spegeln har också en dämpad, varm färgton. Fram- och baksida skiljs åt med hjälp av en dekorativ anodiserad aluminiumprofil som skapar en sammanhängande helhet. Allt detta har sedan monterats med ytterst högkvalitativa bindemedel, som används bland annat inom tillverkning av bilar och flygplan.

Namnet 124° kommer från antalet grader som de två ytorna vinklats. Vinklingen är också det som gör speglarna till något alldeles särskilt. Med de oväntade reflektionerna och fragmenten av brutet ljus, lyckas Daniel Rybakkens 124° ge ifrån sig ett kraftfullt uttryck som tydligt markerar sin omgivning. Formgivaren har har fascination för dagsljus, och hur möjligheterna till att artificiellt kunna återskapa dess utseende, vilket ledde till den läckra spegelns välplanerade vinkling på 124 grader.

 • Privat
 • Företag
Meny