Glödlampor för designlampor | Olsson & Gerthel

Glödlampor & lyktlampor

Har du köpt en designlampa och behöver byta ut ljuskällan? På Olsson & Gerthel erbjuder vi glödlampor och lyktlampor som når upp till den standard som designbelysning kräver. Om man köpt en exklusiv lampa där ljuskällan är synlig, vill man gärna inte sätta i vilken glödlampa som helst. Därför har vi valt ut några produkter med glödtråd som matchar din lampas redan vackra estetik perfekt.

Vårt utbud består av glödlampor till designlampor med både E14-sockel såväl som E27-sockel och kommer i flera olika styrkor och varianter. Var noga att se efter i manualen till din lampa om du är osäker ifall den glödlampa du är intresserad av kommer att passa. Ofta står det även en liten text på lampan som kan ge dig rätt indikation på vad du ska köpa.

Utöver lyktlamporna hittar du även praktiska glödlampor till lampor med både LED eller Halogen. Har du några frågor angående våra produkter är du givetvis varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst eller besöka vår butik i centrala Malmö, där säljarna har en bred kunskap kring ljuskällor!

  • Privat
  • Företag
Meny