Spotlights | Köp din spotskena online | Olsson & Gerthel
Metall

Spotlights

Köp spotlights för tak och vägg online! Om du vill belysa en särskild del av din inredning med precision är en spotskena det perfekta valet. En modell med individuellt rörliga ljuskällor gör dessutom att du kan få ett omfattande, behagligt allmänljus i rummet. Är det fönsterbelysning du är ute efter kanske en av våra singelspots passar bättre, dessa finns både som pendlar och med fast montering för vägg och tak. Då får du istället en belysning som är väldigt specifik för sitt område och är utmärkta för exempelvis läshörnan, trappan eller hallen. Vi väljer ut våra spottar med stor noggrannhet och om vi mot förmodan skulle ha missat just den lampa du är på jakt efter, tveka inte att höra av dig till oss så hjälper vi dig!

Alltid i flera olika utföranden. När vi på Olsson & Gerthel selektivt väljer ut vårt sortiment vill vi ju självklart att produkterna ska passa så många hem som möjligt. Därför har vi ofta mängder av olika varianter av varje modell att välja på. Du kan till exempel köpa välkända spotlights i mässing och koppar som åldras elegant och bygger upp en vacker patina, detta ger hemmet en väldigt exklusiv karaktär. Om du föredrar mer samtida och neutrala varianter som inte är lika visuellt dominerande finns även flera snygga spottar i färger som vit och svart. Flera av våra spotskenor kommer dessutom i olika längder, med olika antal ljuskällor. På så vis blir det enkelt att skräddarsy sin interiör efter sin personliga röda tråd så väl som efter trender.

De bästa formgivarna och varumärkena. För att kunna erbjuda våra kunder högkvalitativa och snygga spotlights är vi på Olsson & Gerthel återförsäljare till välkända märken som Rubn, Örsjö, Artemide, Wrong London och många fler. Dessa varumärkens sortiment har utformats av oerhört skickliga designers som bland annat Niclas Hoflin och Jonas Bohlin. Alla modeller får därför ett unikt utseende med säregna detaljer. För att du desssutom ska få tillgång till det absolut senaste på marknaden åker vi varje år på ett flertal mässor där vi bildar nya samarbeten och fyller på vårt utbud med mängder av nya produkter. Oavsett om du vill ha dina spotlights på skena i tak eller monterat på väggen, i LED eller halogen, så hittar du det du söker hos oss!

  • Privat
  • Företag
Meny