Taklampor | Köp tryggt och enkelt online | Olsson & Gerthel
Metall
Trä
Övrigt

Cassis Pendel

FR. 3 256 kr
FR. 4 070 kr
Rubn
Finns i flera utföranden.
Vissa varianter i lager

Taklampor

Vill du byta ut taklamporna? Vi har alla möjliga varianter som blir lätta att placera, oavsett om du inreder hallen, vardagsrummet, köket eller sovrummet. Ljus är oerhört viktigt i vardagen då det både ger hemmet liv samtidigt som det lyfter upp humöret. Därför har Olsson & Gerthel samlat ett brett men noga utvalt utbud av snygga designlampor som inte bara fyller sitt syfte, utan även tar hänsyn till den estetiska aspekten. Vi har även mängder av lampor med dimmer som garanterat höjer stämningen under middagarna i köket såväl som under myskvällarna i soffan. Hittar du inte produkten du söker? Tveka inte att höra av dig till vår kundtjänst. Vi hjälper dig mer än gärna!

Mängder av olika varianter! Du hittar allt du behöver på Olsson & Gerthel, vare sig du är ute efter en pendel för en lätt fönsterbelysning eller en stor takarmatur för att täcka matsalens höga tak. Vår webbutik innefattar allt från stora kökslampor och takkronor till smäckra fönsterlampor, plafonder och hallampor. Kombinera detta med en uppsjö av olika utföranden som gör det lika enkelt som roligt att dekorera sitt hem med vacker belysning. Välj och vraka mellan material som mässing, koppar, marmor och mycket mer. Dessutom finns det flera taklampor i neutrala alternativ som svart, vit och grå såväl som lekfulla toner i röd, grön, blå och rosa för att nämna några.

Bara det bästa inom inredning och belysning. Precis som våra kunder har vi på Olsson & Gerthel höga krav på funktion, design och kvalité. Därför väljer vi även våra samarbeten med olika varumärken med samma noggrannhet som våra snygga designlampor. Som återförsäljare till bland annat Örsjö, Petite Friture, Flos och Tom Dixon kan vi erbjuda några av inredningsbranschens mest eftertraktade produkter. Sortimentet innefattar allt från klassiska vardagsrumslampor till moderna kökslampor, alltid formgivna av enastående designers från hela världen. Genom att regelbundet besöka mässor och events kan vi också ständigt utöka vårt utbud och förse våra kunder med det senaste inom belysning!

  • Privat
  • Företag
Meny