Taxonomy term | Olsson & Gerthel
Metall
Övrigt

Mayday Outdoor

2 280 kr
2 850 kr
Flos
Finns i flera utföranden.
Lagervara

Utebelysning

Letar du efter snygga designlampor för utomhusbruk? Vi lägger mycket tid för att få till den perfekta belysningen i vardagsrummet, sovrummet och köket men glömmer ibland att lägga samma energi på att belysa utomhusmiljön. Hos oss på Olsson & Gerthel hittar du stilrena utomhuslampor från bland annat Louis Poulsen, Santa & Cole och Foscarini som ger effektiv och dekorativ belysning till din trädgård, din garageuppfart eller uteplats som förtjänar samma eleganta belysning som inomhus.

Flertalet material och utföranden att välja mellan. Vi har utomhuslampor i material så som aluminium, koppar, plast och stål. Välj mellan vägglampor, pendlar, pollare och plafond för att inreda din utemiljö. Pollare eller trädgårdslyktor som de ofta kallas finns i både modern och klassisk design för att kunna matcha olika behov. Kanske är du ute efter något mer traditionellt och lantligt till sommarstället och en mer modern design till huset. Flertalet lampor har integrerad LED-ljuskälla för ett lågenergiljus utan att tumma på ljuskvalitén för ett varmt mjukt ljus.
Vi har belysning från exklusiva varumärken och designers. Med formgivare så som Arne Jacobsen, Christian Flindt och Poul Henningsen har vi ett flertal utelampor för att du ska kunna hitta något i din smak. Från gamla klassiker som Albertslund från Jens Møller-Jensen eller Skotlampan från Louis Poulsen skapad i början av 1900-talet av Lauritz Knudsen till mer moderna varianter som Amigo från Santa & Cole designad av Miguel Milá. När du handlar över 1000 kronor får du fri frakt både på nätet samt om du vill hämta ut din vara i vår butik på Gamla Väster i Malmö!

  • Privat
  • Företag
Meny