Kampanj på förvaring från Asplund | Olsson & Gerthel

Kampanj på förvaring från Asplund

Gäller serierna Snö, Vass, Kilt, Luc, Pile, Funk, Besson och Frame 1/7 - 31/7 2015.
Notera att leveranstiden är något längre p.g.a. semesterstängda fabriker. 

Asplund grundades 1990 och deras första egna produkt såg dagens ljus 1993. Deras formspråk är enkelt med rena linjer, för möbler med hög kvalitet som man aldrig tröttnar på.

Jonas Bohlin och Thomas Sandell designade SNÖ-serien 1994 och det finns många möbler i serien. De är typiskt skandinaviska förvaringsmöbler med enkelt snitt.

Den speciella formen på handtagen gör Snö så lätt att känna igen.

Det finns en mängd byråer, sängbord, skåp, vitrinskåp mm i serien.

Vass designades av Claesson, Koivisto och Rune 2007/2008 och är en förvaringsserie i ek som står på smäckra ben, eller en eksockel.

Kilt är en serie med skåp och öppna hyllor som också tagits fram av Claesson, Koivisto och Rune.

Luc är en serie sideboards med antingen glas- eller stenskiva överst. Väljer man glasskiva blir möbeln lite som ett tittskåp, eller en utställningsdisk. De är designade av designduon Broberg & Ridderstråle 2012.

Pile är ritad av Jessica Signell Knutsson 2013 och är ett fint nattduksbord med dolda hjul.

Funk är en serie mediaförvaringsmöbler som tagits fram av Per Söderberg för fd David Design, men som nu ingår i Asplunds sortiment.

Besson är också designad av duon Broberg & Ridderstråle och är ett av de senaste tillskotten i Asplunds kollektion. Besson har en pushdörr till vänster och en pushlåda längst ner till höger samt ett öppet förvaringsutrymme. Finns i flera utföranden.

Vitrinskåpet Frame av Anya Sebton & Eva Lilja Löwenhielm för Asplund visades upp på möbelmässan i Stockholm 2013 och finns i två olika storlekar. I serien finns även byråer, sängbord och skåp.

En sak är säker; köper du en förvaringsmöbel från Asplund så har du en möbel för livet. Passa på nu när vi lämnar 10% rabatt på alla förvaringsmöbler från Asplund.

Skulle det vara så att du saknar ett utförande eller en produkt i vår webbutik så webbbutik [at] olssongerthel.se (maila oss) så ska vi hjälpa er!

30-årserbjudande på designklassiker

Slutar om

  • Privat
  • Företag
Meny