Thomas Sandell + Asplund | Olsson & Gerthel

Thomas Sandell + Asplund

Thomas Sandell är en av Sveriges ledande arkitekter och designers. Han stil är modern, internationell och elegant, med en tydlig nordisk känsla.

Thomas Sandell har formgivit den tidlösa mattan Miniflag, till Asplunds serie "A turkish love affair" som lanserades 2010. Miniflag är en vävd kelim-matta i 100% nya zeeländsk ull. Asplund har valt att använda just den ullen pga att den är fet och slitstark. Den feta ullen gör den även smutsavvisande och ger mattan en fin lyster.

Den här veckan kan du göra ett riktigt klipp då vi har kampanj på den här härliga mattan.

Asplund är ett svenskt företag med målstättning att tillverka tidlös, god design. Asplunds produkter ska vara hållbara både ur bruks- och miljöperspektiv. Förvaringsserierna Vass, Snö och Kilt har blivit nutida klassiker och finns i många varianter och utföranden. Materialvalet är viktigt, liksom detaljer och linjer. Dessutom sker tillverkningen av hela sortimentet i Sverige.

Asplund firar också 25 år det här året, här nedan kan du se deras härliga gäng av designers.

  • Privat
  • Företag
Meny