Menu och Afteroom Chair | Olsson & Gerthel

Menu och Afteroom Chair

Menu är ett danskt företag som startade 1976. De gillar nya material och smarta lösningar, vilket ofta resulterar i innovativa produkter.

De arbetar med några av världens bästa designers för att varje ny Menu-produkt alltid ska ha antingen en ny funktion, ett nytt material eller ett nytt produktionssätt.

De arbetar bland annat med den stockholmsbaserade designduon Afteroom som består av Hung-Ming Chen and Chen-Yen Wei som ursprungligen kommer från Taiwan.

Deras designfilosofi grundar sig på enkelhet och ärlighet. Deras mission är att tillverka vackra saker som bara kommer att bli mer värdefulla med tiden; en design att åldras med.

De står bakom de otroligt populära Afteroom-stolarna som finns som antingen vanlig stol eller barstol. Den här veckan har vi extra bra pris deras fina kollektion.

Afteroom Chair är en hyllning till Bauhaus-skolan och funktionalismen. De dekonstruerade en stol för att ta bort all onödig struktur och för att reducera mängden material till ett minimum och den estetiska upplevelsen till max.

De vann Residence Stora Formpris för Bästa Möbel 2014 med sin Afteroom Chair.

Stolarna finns att få i vitt, grått eller svart och med eller utan klädsel.

Afteroomstolarna är verkligen speciella med sin slimmade design och bara tre ben. Passa på nu att få dem till ett riktigt bra pris!

I deras kollektion finns också den ursnygga lounge-stolen Afteroom Lounge Chair.

Afteroom Lounge Chair är resultatet av att kombinera två möbelklassiker från den tidiga modernismen; Thonetstolen av Michael Thonet och "Spanska stolen" av Børge Mogensen.

Kombinationen av dessa två stolar blev till något nytt, lika elegant som Thonets och komfortabel som spanska stolen.

  • Privat
  • Företag
Meny