Olsson & Gerthel och PEAB i samarbete för nybyggnation | Olsson & Gerthel

Olsson & Gerthel och PEAB i samarbete för nybyggnation

Byggandet av kvarteret Hallenborg, Dockan i Malmö är i full gång. Byggnadens 123 lägenheter har säljstart nu till våren genom den eminenta mäklarfirman Landgren. Lägenheterna finns i allt mellan ett till fem rum och kök med olika planlösningar.Shades of Grey, en av tre stilar som skapats för kvarteret Hallenborg.

Vår stylist och inköpare Nina Gerthel har varit med och tagit fram de grundval som köparen kan välja mellan. För att ta det ett steg längre har Nina utifrån dessa val skapat tre olika stilar som ska hjälpa de nya ägarna att göra rätt val.

Den moderna och inbjudande gården ramas in av rymliga balkonger och kommer även att innefatta en cykelpool vilket vi tycker låter spännande.

Läs mer om projektet och anmäl ditt intresse hos Landgren.

  • Privat
  • Företag
Meny