Jennys personliga favoriter! | Olsson & Gerthel

Jennys personliga favoriter!

I en serie blogginlägg presenterar vi våra medarbetare och deras stil lite mer personligt. Nästa på tur är Jenny Blecher som arbetar extra hos oss.


Jenny har redan sedan barnsben haft ett brinnande intresse för heminredning, arkitektur och design. Att söka sig till Olsson & Gerthel blev en självklarhet efter hennes studier på Lunds konst- och designskola. Hon har även tagit en kandidatexamen i Service Management från Lunds Universitet. Jenny är väldigt driven och ambitiös och arbetar även inom hotellbranschen. Hon har nyss köpt sin drömlägenhet i centrala Malmö och inreder bit för bit med daglig inspiration från sociala medier som instagram, pinterest och bloggar. Intresset är så starkt att jenny även planerar att ta en inredningskurs på distans.

Hur skulle du beskriva din inredningsstil?
Skandinavisk tror jag, men lite mer chic. Vit grund, carraramarmor och mässing. Lite det som är trendigt just nu kan man säga.

  1. Thomas Sandells och Pierre Sindres gemensamma fåtölj Chester för Källemo vore en dröm att klä upp i ett härligt sammetstyg.
  2. Taklampan IC Light från Flos är så otroligt enkel i sin design samtidigt som den känns exklusiv och genomarbetad.
  3. New Works bordslampa Kizu är lika vackert balanserande som IC Light med sin stora skärm mot sin nätta marmorkropp.
  4. Ljuslyktorna från Laura Bohinc är helt fantastiska i sina mönster och skapar underbara skuggspel när mörkert kryper in.
  5. Big O Table från OX Denmarq är en fantastisk kombination av mina två favoritmaterial - marmor och mässing i en exklusiv design.
  6. Beetle Dining Chair i sammetstyg och mässingsben. Bilden får tala för sig själv för jag är mållös.
  7. Mattan Star från Asplund känns väldigt skandinavisk i sina toner och mönster.
  • Privat
  • Företag
Meny