Semesterstängt i fabrikerna! | Olsson & Gerthel

Semesterstängt i fabrikerna!

Nu börjar det dra ihop sig mot semesterledigheter vilket är helt underbart. Det vi dock vill påminna er om är att även våra leverantörer tar semester, vilket innebär förlängda leveranstider på alla deras produkter.

Vi har redan börjat få information från våra svenska leverantörer att de snart inte hinner leverera innan semestern. Normalt så ligger leveranstiden på möbler mellan 3 - 12 veckor och därför kan det bli svårt att få hem beställningsvaror innan de stänger för sommaren. Alla svenska leverantörer brukar generellt stänga under juli månad och våra europeiska vänner håller stängt i hela augusti.

Så går ni och funderar på att lägga en order så är det hög tid! Självklart så kan vi fortfarande ta beställningar men man får då räkna med ca 4 veckors längre leveranstid. Detta gäller beställningsvaror för både vår butik i Malmö och på vår webbshop. Detta är generellt för alla återförsäljare i Sverige och inget som är unikt för oss på Olsson & Gerthel.

Har ni frågor så får ni självklart höra av er!

  • Privat
  • Företag
Meny