Möt Jeanette Heinonen | Olsson & Gerthel

Möt Jeanette Heinonen

Jeanette har arbetat hos oss sedan 1998 och det är vi mycket glada över. Hon har arbetat som butikssäljare under många år och sitter nu som orderansvarig på vårt kontor i Malmö. Har ni beställt något hos oss så är det Jeanette som ser till att ordern kommer iväg till leverantören och att varorna kommer till oss. Hon startade som Jeanette Mårtensson men är nu fru Heinonen. Hon bor i Lund tillsammans med sin familj bestående av en man, ett barn, två bonusbarn och en katt. Hon älskar grönt och vitt och är mindre förtjust i beige och grått. Jeanette har alltid haft vita soffor och säger att hon inte skulle kunna tänka sig annat. Oavsett om det är praktiskt eller inte så är det det som gäller.

- Min man arbetar på Stockholms auktionsverk så det blir nog en blandning av gammalt och nytt om jag skall beskriva vårt hem och min stil. Det som gör mig glad är en härlig bukett blommor, och att få komma hem till färdiglagad mat. När jag inte jobbar så hänger jag mycket med min son, tränar tre gånger i veckan. Avskyr att frysa så ja, jag måste nog säga att sommaren inte är så dum. Tänk att få ligga nerbäddad under en go filt i en skön fåtölj på en soluppvärmd veranda med en kopp kaffe i ena handen och en bok i den andra. Vetandes att om ett par timmar kommer goda vänner över på ett glas vin.

Vilken inredningsstil har du?

- Det är svårt att beskriva men jag kan lättare berätta vad min dröm är. Att ha ett 20-tals hus med glasveranda och en blomstrande trädgård, ljusa plankgolv, mycket vitt och ljust trä. Fotokonst,  gärna i svart/vitt. En annan dröm jag alltid haft är ett stort badrum med ett stort inkaklat badkar. 

  1. Belle Hatthylla från Asplund är en nyhet jag går och väntar på. 
  2. Frame Vitrinskåp från Asplund har jag gillat sedan första gången jag såg det på Stockholm Furniture Fair. 
  3. Wooden Dolls från Vitra samlar jag på. Jag har tre stycken idag, så det kommer att ta ett tag innan jag har alla.
  4. Michael Thonets stol 14 från TON är en klassiker som jag nog aldrig tröttnar på. 
  5. Adam barpall från Frama gillar jag. Bra som pall men funkar även som sängbord eller som en liten bänk. Lättplacerad och tar inte mycket plats.
  6. Soffan Tub från Eilersen är så fantastiskt skön att ligga i. Finns i två olika djup och blir den aktuell för oss så får det bli den djupa så att man kan krypa upp ordentligt. 
  • Privat
  • Företag
Meny