Lär känna Robert | Olsson & Gerthel

Lär känna Robert

Vi sprang på Robert i slutet av december 2015, och han började arbeta hos oss redan månaden efter. Med stort intresse och nyfikenhet på sökmotoroptimering samt en noggrannhet som vi sällan skådat är han som klippt och skuren för att hjälpa oss synas bättre på nätet. Några av hans arbetsuppgifter består av bland annat att skriva produkttexter, lägga upp nya artiklar och han ingår även i vår marknadsgrupp som ska få Olsson & Gerthel att bryta nya marker. Robert bor i ett hus i Limhamn med sin flickvän och katt. På fritiden tränar han, skriver texter eller åker iväg med flickvännen till hennes sommarhus utanför Kristianstad. En weekendresa någonstans i Europa händer ofta och målet är att besöka så många städer och länder som möjligt.

Om du skulle beskriva din stil?

Jag hade nog inget direkt intresse för inredning innan jag började på Olsson & Gerthel. Men eftersom jag dagligen sitter och skriver texter om nya produkter är det svårt att inte ryckas med. Hittills har jag fastnat för det mesta inom dansk design, framförallt stolar och fåtöljer från Hans J. Wegner och Arne Jacobsen men också en hel del italienskt från Paola Navones verk i Gervasonis sortiment står på önskelistan.

  1. Skrivbordet Bermuda från Asplund och Thomas Eriksson
  2. Mattan Mini Flag av Thomas Sandell för Asplund
  3. Taklampan Multi-Lite av Louis Weisdorf för Gubi
  4. Soffan Nuvola 10 av Paula Novone för Gervasoni
  5. Arne Jacobsens fåtölj, Ägget, från Fritz Hansen
  6. Stolen Gray 21 från Gervasoni och Paola Navone
  7. Väckarklockan Tumbler av NORM för Menu
  • Privat
  • Företag
Meny