Green Friday | Olsson & Gerthel

Green Friday

Idag, fredagen den 25 november vill vi reflektera över vår konsumtion och dess miljöpåverkan. När du handlar från vårt hållbara och kvalitativa sortiment, väljer vi idag att skänka 10% till Världsnaturfonden WWF. Detta går oavkortat till återplanteringen av träd.

Hur många träd du hjälper till med ser du enkelt under respektive produkt i vår webbshop. När du sedan betalar får du reda på hur många träd du totalt hjälpt till med.

Vi vill inte påstå att Olsson & Gerthel gör allt som ett ansvarstagande företag gör. Men vi har börjat inse våra brister och arbetar numera med dessa. Ett av våra första steg är att på ett tydligt vis hjälpa våra kunder till klimatsmartare köp. Vi kommer fortsättningsvis att arbeta vidare med att minska vårt fotavtryck på jorden.

På sidan Bra miljöval har vi samlat den andel av våra produkter som har en minimal påverkan på miljön.

Glad grön fredag!

  • Privat
  • Företag
Meny