Nyheter från String! | Olsson & Gerthel

Nyheter från String!

Stringhylla med vita gavlar och hyllplan och skåp i valnöt

Nästa vecka är det dags för Stockholm Furniture & Light Fair i Stockholm, och vi på Olsson & Gerthel kommer självklart att vara på plats. Men redan nu kan vi avslöja årets stora nyheter från String!

String har minst sagt tagit ett stort steg mot att skapa ett komplett hyllsystem för hemmets alla rum. I år har man framförallt gjort en stor satsning på badrummet med det nya spegelskåpet, men man har även kompletterat förra årets succéer för hallen och köket.

De flesta nyheterna blir tillgängliga i slutet på mars och i början på april. Klicka gärna dig vidare för att läsa mer om varje nyhet, och anmäl dig för att bli meddelad så fort de går att köpa!

Badrummet

Stringhylla Badrumsskåp i vit färg
Skåp med spegeldörrar

Skåpet med skjutdörrar i grå- och vitlackerad MDF finns nu äntligen med spegelklädda dörrar. Väljer du att hänga skåpet på 75 centimeters väggavlar får du även gott om utrymme för ett eller två hyllplan. Önskas lite nättare dimensioner fungerar det även fint med väggavlar á 50 centimeter, samtidigt om ytan ovanpå badrumsskåpet kan användas till diverse hygienartiklar.

Tips

  • Ett 3-pack organizers ur serien String+ fungerar utmärkt att hänga på sidan även i badrummet. Här kan du placera allt från rakhyvlar till tandborstar för att ha mer plats till annat inuti badrumsskåpet.
     
  • Köper du hyllplan i metall kan du även sätta en stång och/eller ett gäng krokar på undersidan. Här kan du sedan hänga upp alla dina handdukar istället för på de vanliga, lite tråkiga väggkrokarna!

Köket

Stringhylla Kökshylla med organizers, glashängare och vinställ
Glashängare med spjut

Förra årets nyheter bjöd på bland annat perforerade metallhyllplan, där du kan välja mellan hög eller låg kant. Perforeringen öppnade upp möjligheten att koppla på både stänger och krokar. Nu är det dessutom möjligt att montera glashängarna med spjut för att snyggt visa upp sina finaste vinglas, ölglas eller champagneglas.


String Flaskställ 2-pack

Samtidigt passade man på att ta fram ett flaskställ, anpassat till de låga metallhyllplanen. Varje flaskhållare har plats för två flaskor, och de säljs i ett 2-pack. Du får också välja mellan vit, grå eller svart färg för att kunna matcha med dina hyllplan.

Tips

Eftersom organizers säljs i ett 3-pack kommer de väl till pass även i köket. En superfin lösning för dig som vill ha gafflar, knivar och skedar framme och nära till hands!

Sovrummet, hallen och vardagsrummet

Stringhylla Lådhurts 58x30 centimeter i svartbetsad ask
String Lådhurts 58x30 cm i svartbetsad ask

Förvaringsmöjligheterna med en Stringhylla i sovrummet, hallen och vardagsrummet blev precis betydligt större. Nu kommer nämligen lådhurtsen med två lådor i ett lite mindre mått, så att du lättare kan bygga en byrå även om du har ont om utrymme. Precis som den större lådhurtsen kan du välja mellan både grå- och vitlackad MDF, svartbetsad ask, ek, valnöt och ask.


String Galge 4-pack i svart färg

En annan nyhet är att String också lanserar galgar, med samma formspråk som hyllsystemets gavlar. Genom att använda det karaktäristiska utseendet från gavlarna fick man även med en praktisk funktion på köpet, då man får plats att hänga upp både en kavaj och ett par byxor på en och samma galge. Dessa säljes i 4-pack.

String Pocket

String Pocket Oljad teak och oljad rökt ek med bruna gavlar
Från vänster: Oljad teak och oljad rökt ek

När vi öppnade prislistan från 2018, upptäckte vi att tre äldre versioner av vägghyllan String Pocket var borta. Valnöt med vita gavlar, samt båda plexmodellerna är därmed inte längre köpbara. Även om detta säkerligen innebär en viss besvikelse för några, kan vi glatt meddela att String väger upp för dessa med två nya modeller: oljad teak och oljad rökt ek.

De nya modellerna utstrålar minst sagt en högre hantverkskänsla, samtidigt som dess träslag fullkomligt osar av lyx. Till träslagen har man också valt ut två nya toner av brunt att färga väggavlarna med.

Färdiga kombinationer

Redan under förra året började vi samla Stringhyllor i färdiga paket för att du skulle slippa bläddra dig fram genom hyllsystemet alla delar. I samband med att String släppt en rad spännande nyheter passade vi så klart på att komplettera utbudet av kombinationer där även dessa ingår. Du kan se hela vår samling här.

Badrumsskåp


String Badrumsskåp B i färdigt paket

Vi har valt att lägga upp Strings badrumsskåp i tre olika varianter, där du väljer mellan vitt eller grått. Ovan ser du en enkel men funktionell variant. Självklart kan du alltid använda våra exempel som inspirationskälla och sedan skapa något alldeles eget utifrån dina egna behov och önskemål.

Kökshyllor


String Kökshylla B i färdigt paket

Här ser du det minsta paketet av våra två kökshyllor. Den stora golvstående modellen ger dig gott om plats för kökets alla utensilier, grytor, tallrikar och bestick. Den mindre varianten är försedd med både vinställ och glashängare, vilket gör den suverän ovanför köksbänken om du som många andra valt bort de traditionella köksluckorna.

Sideboards


String Sideboard A i färdigt paket

Kombinationerna av både golvstående och vägghängda sideboards innehåller kanske inte några av årets nyheter, men är ett så bra exempel på hur flexibel Stringhyllan är att vi gärna visar upp dessa också. Du hittar sideboards i fyra modeller hos oss i vitt, grått eller svart.

Bokhyllor


String Bokhylla A i färdigt paket

Just bokhylla är kanske det man först och främst associerar Stringhyllan med, även om hyllsystemet kan användas till så mycket annat. Hos oss kan du välja mellan fyra bokhyllor i varierande storlekar, med eller utan skåp och lådhurtsar.

  • Privat
  • Företag
Meny