Nyheter från String 2019! | Olsson & Gerthel

Nyheter från String 2019!

Galvaniserade hyllplan och gavlar till Stringhyllan

String Furnitures största nyhet för året är att de nu lanserar flera av delarna till Stringhyllan i galvaniserat stål. Därmed blir det nu även möjligt att förse balkongen eller grillplatsen med funktionella förvaringsmöjligheter!

Eftersom String alltid strävar efter att erbjuda förvaringslösningar för hela hemmet har de inte heller utvecklat delarna i galvaniserat stål som ett separat hyllsystem, utan istället som ett komplement till det befintliga. Du kan alltså även använda de nya delarna inomhus om du skulle fastna för den ruffiga karaktären som det galvaniserade stålet tillför.

Stringhylla Galvaniserade Gavlar

Först ut är naturligtvis gavlarna - grunden till varje Stringhylla. I galvaniserat stål kan du välja både golvgavlar och väggavlar, men i något färre mått än inomhusserien. Precis som vanligt finns dessa att köpa både i 1-pack och 2-pack, där det senare alltid blir det billigaste alternativet när du bygger större hyllsystem.

Galvaniserade väggavlar

Väggavlarna kommer endast med en höjd på 50 cm, men med möjlighet att välja ett djup på antingen 20 eller 30 cm. Dessa mått är dock väldigt angenäma på exempelvis balkongen eller ovanför grillen, där man gärna vill kunna förvara nödvändigheter inom räckhåll utan att det blir för trångt och otympligt.

Galvaniserade golvgavlar

Här har String, åtminstone till en början, valt att endast erbjuda sina galvaniserade golvgavlar i måttet 85x30 cm. Vill man bygga en högre Stringhylla på uteplatsen eller exempelvis i garaget kan man komplettera med väggavlar och hyllan ovanför.

Metallhyllplan i galvaniserat stål med hög kant till Stringhyllan

Härnäst har vi hyllplanen i galvaniserat stål, som bygger på metallhyllplanen som du säkert känner till från det vanliga hyllsystemet. Hyllplanen är perforerade för att kunna kombineras med stänger och krokar. För utomhusserien får perforeringen dock en ytterligare betydelse, då regnvatten lättare rinner av för en minskad smutsansamling.

Galvaniserade hyllplan med hög kant

Varianten med hög kant, som du ser ovan i bild, finns endast i måttet 58x30 cm. Dessa fungerar väl där du önskar att förvara lite större föremål som behöver hjälp att hållas på plats.

Galvaniserade hyllplan med låg kant

Även hyllplanen med låg kant har en bredd på 58 cm, men kan väljas med ett djup på 20 eller 30 cm.

String Furniture Pockethylla i färgen Blush

Nästan varje år kommer det nya kulörer för Strings pockethylla. 2019 är inget undantag och nu kan du även beställa String Pocket i färgen Blush. Ett perfekt tillskott för dig som gärna håller hemmet uppdaterat enligt trender med färger som ligger i tiden - utan att priset sticker iväg.

Stringhylla i beige färg

Ännu en nyhet är att Stringhyllan nu kommer i beige färg. Här har String inte gjort några större begränsningar, utan i stort sett alla delar finns att välja i beige.

Stringhylla som sideboard i beige färg

Inom kort kommer du även kunna beställa alla våra färdiga kombinationer och paket av Stringhyllan i beige. Nedan ser du en fullständig lista över vilka delar som kommer i beige:

HAY Summer Store

Slutar om

  • Privat
  • Företag
Meny