Vågar du vara personlig? | Olsson & Gerthel

Vågar du vara personlig?

Många av våra inredningskunder ber oss om hjälp för att göra deras hem mer personligt. Hur gör vi det? Och vad kännetecknar ett personligt hem?

Olsson & Gerthels ledord har sedan starten varit “Konsten, Möblerna, Kunskapen”, ord som vi kan stödja oss emot i mycket av det vi gör. Det är också det som för oss blir ett personligt hem. Ett personligt hem kännetecknas av att det är skapat för individuella behov. Funktionen är framtagen för de behov som finns. Kanske vill man ha ett skrivbord i vardagsrummet eller en divan i ett sovrum.

När vi hjälper våra kunder att skapa sina nya hem kan de ibland befinna sig i ett nytt skede i livet. Det kan exempelvis vara i samband med att de flyttar till en ny bostad. Vi vägleder dem till att göra rätt val utefter stundande behov. Därtill anser vi att hemmet bör inredas med möbler av hög kvalité som håller längre.

Räcker det då att köpa funktionella och högkvalitativa designmöbler för att ett hem ska bli personligt? Nej, det gör det inte. Det som ger ett hem karaktär är de där böckerna som du väljer att ha i din bokhylla. Eller det du väljer att hänga upp på väggen. Det är här våra kunder ofta behöver vägledning.

Trender som kommer och går kan ibland sätta käppar i hjulet för den egna förmågan att våga sätta sin egen prägel på sitt hem. Det kan vara att de där semesterföremålen plötsligt inte kändes så rätt trots allt när man kommer hem. Eller att den ärvda tavlan inte alls passar in. Då rekommenderar vi att man hittar en färgskala eller en röd tråd som får löpa genom alla de föremålen som man sätter samman. Då blir det lite enklare att göra de där personliga valen. Exempelvis på bilden ovan av @oddapril som satt ihop en tavelvägg med grafisk formgivning som röd tråd.

En individuellt kombinerad soffa från Eilersen ser kanske vid första anblick inte speciellt personlig ut. Tillsammans med en spännande mix av föremål från minnesvärda resor, arvegods, loppisfynd och nyinköpta favoriter så gör du hemmet till just ditt hem!

Vi hjälper dig gärna med din inredning, både genom vår digitala inredningstjänst och vår traditionella inredningskonsultation!
 

HAY Summer Store

Slutar om

  • Privat
  • Företag
Meny