Hur ser ditt hemmakontor ut? | Olsson & Gerthel

Hur ser ditt hemmakontor ut?

Den senaste tiden har vår inredningsavdelning sammanträffande nog arbetat med flera projekt under rubriken “Hemmakontor”. Vad önskar du dig av ditt hemmakontor?

Ska det vara praktiskt och ergonomiskt? Eller är det viktigare att det är snyggt och inspirerande? Eller kanske både och? Vill du kunna ta emot kunder hemma? Eller ska barnen kunna sitta och göra läxorna? Scenarierna är många och lösningarna likaså. Efter att ha gjort flera hemmakontor på rad så kan vi konstatera det självklara. Att alla har olika behov och önskemål. Vår inredningsavdelning utgår alltid ifrån dina önskemål och lämnar alltid ett skräddarsytt förslag enligt dina behov.

En röd tråd som vi uppmärksammat är att det blir vanligare att röra sig från att endast lägga tid och kraft på bostadens traditionella “finrum” till att även låta de rum som vi tidigare betraktat som låg prioritet få bli viktiga för oss. Vi på Olsson & Gerthel tror på att vi mår bra av att ha vackra och funktionella miljöer omkring oss. Inte bara på hemmakontoret men även på våra arbetsplatser.

Behöver du hjälp med ditt hemmakontor? Eller kanske något annat rum hemma? Prova vår inredningstjänst!

  • Privat
  • Företag
Meny