Maggies sommartips! | Olsson & Gerthel

Maggies sommartips!

Magdalena Arvidsson, Inredare, bjuder på veckans somriga insidertips från Malmö!

Förutom att under sommaren besöka Olsson & Gerthel under ett besök i Malmö, vad är ditt bästa insidertips till en härlig Malmövistelse? Och varför är det det?

- Jag tycker man ska satsa på lite “parkliv” när man är i Malmö. Har man tur så bjuder min favoritstudio Hot yoga Malmö på en gratis yogaklass vid Mölleplatsen just den dagen du är där. Rör dig senare via Malmö konsthall till Möllevångstorget för att handla frukt och grönt till picknicken. Avsluta med en gratis konsert under bar himmel i Pildammsparken. Under sommaren bjuder Malmö stad in till Malmö sommarscen där alla kan hitta något de tycker om. Flera kvällar i veckan. Är man hungrig efter det kan man gå via Möllevångstorget igen och äta en vansinnigt bra pizzaslice på Opopoppa och ta ett riktigt bra glas vin till det.

Tack för tipset! Har du någon favorit just nu i Olsson & Gerthels sortiment som du vill tipsa särskilt om?

- Jag är just nu lite extra svag för fåtöljen CDC 1 från Gubi. Italienskt 50-tal som mitt i all skandinavisk modernism känns uppfriskande. I övrigt vill Jag gärna ha en ’Moss’ från Kasthall. Älskar den mattan. Kvaliteten gör att den får en helt unik lyster.

  • Privat
  • Företag
Meny