Ninas sommartips! | Olsson & Gerthel

Ninas sommartips!

Nina Gerthel, sortimentsansvarig, bjuder på veckans somriga insidertips från Malmö!

Förutom att under sommaren besöka Olsson & Gerthel under ett besök i Malmö, vad är ditt bästa insidertips till en härlig Malmövistelse? Och varför är det det?

- Jag tycker man ska besöka Slottsträdgården. Det har varit en personlig favorit sedan min uppväxt på Gamla Väster. Trädgården bjuder på otroligt mycket, med allt från kanaler, vindmölla, vackra odlingar och ett underbart kafé med tillhörande växthus.

Tack för tipset! Har du någon favorit just nu i Olsson & Gerthels sortiment som du vill tipsa särskilt om?

- Just nu är jag extra förtjust i bordet 2320 Reale, designat av Carlo Mollino 1946. Det är Zanotta som producerar det. Utseendet är både intressant formmässigt men också väldigt tidlöst och klassiskt beroende på vilket utförande man väljer. Min favorit är den elegant fasade, vita marmorskivan och underredet i ek. Precis som det vi just nu visar i vår utställning. Lite coolare blir det om man väljer att använda det som skrivbord och då väljer skivan i glas.

  • Privat
  • Företag
Meny