Inredarens moodboard: Eklektiskt vardagsrum | Olsson & Gerthel

Inredarens moodboard: Eklektiskt vardagsrum

För att skapa en röd tråd, och lyckas förhålla sig till den, genom ett långt och tidsomfattande inredningsprojekt är det a och o med ett moodboard. Även om ett moodboard är en kreativ process i sig, fungerar det utmärkt som en slags samling anteckningar som man kan återkomma till om man börjar komma bort sig i alla idéstadier som passerar.

Ett moodboard går att göra på många sätt. Det kan göras för hand, i text eller digitalt på datorn. Ofta använder vi oss också av moodboards för att kommunicera våra idéer till våra inredningskunder.

Här delar vi med oss av ett moodboard som vi gjorde i ett projekt där tyngdpunkten låg på mycket färg och form. Kanske går ni också i inredningstankar och behöver hjälp med att komma igång? Utgångspunkten i temat “Eklektiskt vardagsrum” var kundens färgstarka konstsamling. Likaså en stålblå väggfärg. Till det har vi satt till petrol och rostiga toner av brunt och ockra. Som pricken över i:et föreslog vi en ärtgrön bordslampa.

Vill du ha inredningshjälp? Prova vår digitala inredningstjänst!

Här hittar du produkterna ur temat “Eklektiskt vardagsrum”.

  • Privat
  • Företag
Meny