Carinas sommartips! | Olsson & Gerthel

Carinas sommartips!

Carina Hedlund, ekonomiansvarig, bjuder på veckans somriga insidertips från Malmö!

Förutom att under sommaren besöka Olsson & Gerthel under ett besök i Malmö, vad är ditt bästa insidertips till en härlig Malmövistelse? Och varför är det det?

- Strandhuset på Sibbarp! Hit kan man gå efter att man har badat för en god drink eller en god bit mat. Underbart avslappnad och mysig atmosfär! Det ligger inte i centrala Malmö, men väl värt att ta en buss till för att uppleva!

Tack för tipset! Har du någon favorit just nu i Olsson & Gerthels sortiment som du vill tipsa särskilt om?

- Jag har själv nyligen investerat i vårt egna Omni-bord och det är jag glad för! Formen är perfekt om man sitter flera, samtidigt som att man enkelt kan sitta en person utan att det känns för stort. Passar mitt hem där det ofta kommer och går en hel del gäster!

  • Privat
  • Företag
Meny