Glöm inte kontoret! | Olsson & Gerthel

Glöm inte kontoret!

I våras inredde vi en hel del hemmakontor. Kanske är vi lite mer noggranna mer hur våra hemmakontor ser ut? “Det är trots allt hemma”. Så upplever vi att många resonerar. Vi är mer benägna att inreda vackert i våra hem. På kontoret är det oftast någon annan som bestämmer och därför “finner man sig i” hur det det ser ut där. Det är ju trots allt bara ett jobb.
Vi tycker dock att ni ska tänka om. Och få era arbetsgivare att göra det! I våras var Olsson & Gerthel med och arrangerade ett samtal mellan Gert Wingårdh och Isabelle Sjövall. Sjövall är tillsammans med författarkollegan Katarina Gospic, namnen bakom boken Neurodesign som har undertiteln “inredning för hälsa, prestation och välmående”. Här slår författarna fast att inredning kan vara prestationshöjande och att det är långt mer viktigt att ha det vackert omkring oss än vad vi faktiskt kan föreställa oss. Så nästa gång som chefen talar om nedskärningar och sinande budgetar bör man alltså uppmana till nytänk! Vi spenderar en tredjedel av våra liv på jobbet och varför ska man nöja sig med sämre standard än hemma? Vi på Olsson & Gerthel erbjuder en hel del funktionella, kvalitativa och framförallt snygga kontorslösningar. Visste du exempelvis att Stringhyllan kan vara grunden till en både snygg och praktisk del av din kontorsmiljö? String har sedan några år tillbaka och diger företagskollektion som går under namnet String Works. I kollektionen ingår både snygga pärmskåp och smarta höj och -sänkbara skrivbord. Även vår favorit Vitra har en hel avdelning som vänder sig mot företag. Därmed finns det inga ursäkter för din chef att snåla in på inredningen.
Hösten har precis dragit igång, en hel del bokslut ägde rum 31 augusti, så nu är det hög tid för omtag. Det är något som vi har märkt av. Vi arbetar just nu med en del kontor, både på hemmaplan och på distans. Låt oss hjälpa dig också!
Maila oss gärna eller prova vår digitala inredningstjänst!

  • Privat
  • Företag
Meny