Utvalda favoriter till vardagsrummet | Olsson & Gerthel

Utvalda favoriter till vardagsrummet

Det är inredningsveckor hos Olsson & Gerthel. Först ut är vardagsrummet där vi sammanställt möbler, belysning och inredningsdetaljer vi tycker bör uppmärksammas lite extra när det kommer till hemmets mest självklara rum.

SkLO Balance Pendant taklampa
Tjeckiska SkLO har utökat sitt sortiment med skulpturala lampor. Hela deras sortiment av glas är munblåst och tillverkas för hand i deras glashytta. Den här enkla, stilrena lampan blir ett blickfång i vilket vardagsrum som helst.

The Wrong Shop Ronan Bouroullec Poster - Brun
Ronan Bouroullec har länge fascinerat oss med sin formgivning. Som en del i sitt utforskande av form och textur har Ronan länge sysslat med konst och nu släpper han prints för The Wrong Shop, fylld med massvis av djup.

Klassik Studio PV Dagbädd
Soffa eller dagbädd i ett med fällbar rygg. PV Dagbädd är av högsta kvalitet från Klassik Studio och passar fint i det mindre vardagsrummet eller ihop med andra möbler i ett större rum.

Menu Gravel matta
Gravel är en taktil, snygg och skön matta från Menu som är väldigt skön att gå på. Den kommer i två kulörer som är perfekt för en lugn och ljus färgskala.

Tom Dixon Fan Table soffbord
Det här bordet känns som en gammal klassiker, vilket också är det som ibland utmärker riktigt bra formgivning. Fan Table från Tom Dixon är ett lätt soffbord och vi älskar dess intressanta utseende.

Vitra Organic Chair
Vill du sitta riktigt bekvämt så ska du köpa en Organic Chair. Det här är ett mästerverk i komfort från 1940 där samarbetet mellan Eero Saarinen och Charles Eames har resulterat i en stol som är varken en stol eller en fåtölj – det är en Organic Chair. Ett stycke designhistoria, helt enkelt.

Asplund Luc sidobord
Ännu en självklar möbel signerat Broberg & Ridderstråle för Asplund. Möbeln i sig är ingen nyhet hos oss, men den är väl värd att lyfta fram. Luc är elegant och funktionell förvaring tack vare svensk möbelkonst.

Muuto Twine Cushion
Ett spännande samarbete mellan Muuto och Aiayu. Aiayu arbetar med en småskalig produktion där ursprung, miljö och kvalitet står i fokus. Twine Cushion är tillverkad av extra mjuk babylamaull med hög andningsförmåga, för långa och sköna kvällar i soffan.

Se fler av våra favoriter vi har i vårt sortiment just nu – vi har sammanställt alla produkter vi tycker behövs uppmärksammas lite extra, nyheter som klassiker.

  • Privat
  • Företag
Meny