Utvalda favoriter: Matplats | Olsson & Gerthel

Utvalda favoriter: Matplats

Näst på tur under våra inredningsveckor är matplatsen. Här har vi samlat några av favoriterna för långa, sköna middagar.

Flos Arco Golvlampa

Arco är en klassiker som aldrig går ur tiden – kanske en av Castiglionis bästa? Lampan fungerar även utmärkt att ha över matsalsbordet.

Zanotta Leonardo Bord

Leonardo är också designad av Achille Castiglioni. Bordet har ställbara benbockar, skiva i glas och fungerar lika bra som matbord eller skrivbord. Med dess lekfulla design är det svårt att tro att detta bord också är från 1960-talet.

Fogia Boss Sideboard

Boss är en trotjänare från Fogia. Sideboarden är fina att möblera med i matsalen och är dessutom perfekt att förvara glas och porslin i.

Kasthall Feather Matta

Feather från Kasthall är lika mycket konstverk som matta. Den är tillverkad i en lin- och ullblandning som gör den slitstark och hållbar i generationer. Mattan passar extra bra under ett glasbord, så att dess effektfulla design framhävs som bäst.

Zanat Unna Stol

Klassisk matstol som är designad av Monica Förster. Stolen är ett äkta hantverk som kommer från en liten by i Bosnien. Detta märks främst på de snidade detaljerna runt stolens rygg, vilket är Zanats signum.

Ferm Living Still-Life Gallery Box

Tygklädd låda som innehåller prints med 9 stiliserade versioner av ett klassiskt stilleben. Finns i en upplaga om 500 stycken där varje låda är numrerad.

  • Privat
  • Företag
Meny