Utvalda favoriter: Hallen | Olsson & Gerthel

Utvalda favoriter: Hallen

Zanotta 710 Quaderna Bänk

Hallen är en svår del av hemmet. Här skapas det första visuella intrycket för en gäst, samtidigt som ytan ska vara funktionell. Man ska kunna förvara skorna, ytterplagg, nycklar, väskor och mycket mer. Därför kan det vara bra att välja möbler som fyller flera funktioner, såsom den här bänken från Zanotta – sitt på den, ha den som sideboard eller ha saker under den. Men framför allt fångar bänken betraktarens öga med sitt roliga rutmönster.

Quaderna bänk från Zanotta

Gubi F.A. 33 Mirror Spegel

Italiensk klassiker av Gubi som tillverkar denna Gio Ponti-dröm. Den är perfekt som helkroppsspegel och blir en intressant kontrast i en modern inredning.

F.A 33 Spegel från Gubi

Stringhylla

Det går att ha String i alla rum! Använd en stringhylla för att förvara skor, ytterplagg, nycklar och annat. Stringhyllans möjlighet att bygga och anpassa den precis som du vill är obegränsad.

Stringhylla från String

Kasthall Cubrick Icon Matta

En stabil och stor ullmatta är att föredra i stället för en liten dörrmatta. Dock är många rädda för att placera större mattor i hallen och därför blir det ofta en mindre “plätt” i sisal eller liknande. Men här gäller det att tänka om – Kasthalls Cubrick fungerar lika bra i hallen som i vardagsrummet då den är tålig och räds inte lite smuts.

Cubrick Ikon matta från Kasthall

Essem Design Nostalgi

Evig designklassiker som går att variera i all oändlighet. Nostalgi är lika funktionell som snygg och nästan ett måste i en hall!

Nostalgi skohylla från Essem Design

  • Privat
  • Företag
Meny