Utvalda favoriter | Olsson & Gerthel

Utvalda favoriter

Gervasoni Nuvola Soffa/Fåtölj

Paola Navones mål med Nuvola var att designa en “tjock Ghost”. Och alla som känner till Gervasoni-klassikern Ghost sedan innan kan nog hålla med om att hon har lyckats. Resultatet är en vansinnigt bekväm serie med soffor och fåtöljer, och därför känns det extra kul att du snart kan provsitta fåtöljen i vår Malmöbutik!

Källemo Botero Stol

Den här gedigna stolen designades av Matti Klenell för Nationalmuseum i Stockholm, vilket nyligen öppnade upp igen på nytt efter en lång renovering. Botero fungerar lika utmärkt i grupp med flera stolar, men även allena. Karmstolen är dessutom väldigt bekväm och tidlös för att kunna gå i arv i många generationer.

Gärsnäs Ateljé Bord

Ateljé är också det formgivet av Matti Klenell för Nationalmuseum i Stockholm. Det är tillverkat av Gärsnäs snickerier i Skåne och bordets form är tidlöst. Under bordsskivan finns dessutom en träratt som inte bara är en fin detalj, utan det fyller dessutom en funktion då det går att förlänga bordet upp till 250 cm.

Hein Studio Ocean No. 02 Print

Mystik och lugn präglar uttrycket i det här printet. Men framför allt är det den stora storleken (70x100 cm) i kombination med motivet som fångar betraktarens öga.

Pols Potten Drip Ljusstake

Vackra ljusstakar kan man inte få nog av, särskilt inte Drip från Pols Potten som är lika vacker med eller utan ljus. Men ska du använda den med ljus i, se till att använda ett långt och dekorativt ljus – något som vi just nu har i vår fysiska butik när vi säljer högkvalitativa stearinljus från Skånska Stearinljusfabriken.

  • Privat
  • Företag
Meny