Utvalda favoriter: Ljusstakar | Olsson & Gerthel

Utvalda favoriter: Ljusstakar

Nu när mörkret är här så passar vi på att tända ljus och ladda upp inför juletidens alla middagar och glöggbjudningar. Vad passar då inte bättre än vackra ljusstakar i alla dess former?

Wästberg Holocene No. 3

Jasper Morrison ligger bakom den här nästan provocerande enkla och eleganta ljusstaken i solid mässing. Engelsmannen Jasper Morrison arbetar under ledorden “super normal”, vilket den här ljusstaken är på många sätt och vis. Det som ger den unika känslan är den tunga, solida mässingen som gör att Holocene No. 3 kan vara med i generationer.

Ferm Living Bow Ljusstake

Med första advent runt hörnet är Bow från Ferm Living en passande ljusstake att pryda i hemmet. Det är en elegant adventsljusstake med fyra ljus men som egentligen passar utmärkt att ha framme året runt. Ett annat bra exempel på detta är by Lassens klassiska Kubus 4.

Sanna Holmberg Sienna No. 7 Ljusstake

Förra veckan berörde vi Sanna Holmbergs lek med cirklar och geometri. Sienna No. 7 är en härlig ljusstake i orange-brun nyans, vilken i juletider gör sig perfekt på det dukade bordet ihop med en adventsbukett av aprikosfärgad amaryllis och eukalyptus.

New Works Balance Candle Holder

En liten och nätt ljusstake i svart marmor med infattning i mässing. I vår butik visar vi ljusstaken med riktigt höga och ståtliga ljus, vilket skapar ett elegant samspel mellan stearinljuset och ljusstaken. Lägg till lite gröna kvistar för bordsdukningen och Balance Candle Holder inbringar fullt med julkänsla.

Fritz Hansen Objects Louise Ljusstake

Den här vackra ljusstaken ritades ursprungligen för Louisianas konstmuseum i Danmark. Objects Louise går att ställa på höjden, men kan även placeras var för sig. Med material i stål och silver skapas en ljusstake med vacker och exklusiv känsla.

  • Privat
  • Företag
Meny