Utvalda favoriter: Julklappstips | Olsson & Gerthel

Utvalda favoriter: Julklappstips

Det är hög tid att köpa julklappar och den här veckan bjuder vi på våra utvalda favoriter att ge bort till någon du gillar!

Gloria Ljusstake

Kanske vår vackraste och mest effektfulla ljusstake. Den distinkta cirkeln gör den så självklar och kan trots sin enkelhet göra ett starkt intryck. Gloria är vacker i par likväl som solitär och är den perfekta julklappen att ge bort!

Holocene No. 1 Oljelampa

Wästbergs fokus är på det elektriska ljuset, men samtidigt vill de att ljuset ska kännas lika levande som elden – något de har arbetat med i en serie av ljusstakar. Den här formstarka oljelampan signerad Ilse Crawford gör vem som helst lycklig.

Lola Stripe Vas

Klassik Studio tillverkar möbler som ska hålla i generationer. Men det ingår även en hel del vackra inredningsdetaljer i deras sortiment, som den här vackra vasen till exempel. Lola Stripe Vas för tankarna till 1960-talets vaser från Rörstrand eller Gustavsberg.

Ekoxe Stövelknekt 

Vad ger man till någon som har allt? Man ger en stövelknekt. Den här fina varianten från Essem är en klassiker som passar i vilken hall som helst.

Faces Skulptur

Simon Vendins små karaktärer är en personlig julklapp att ge bort till någon man gillar. Skulptörerna görs för hand, vilket gör dem unika i sitt slag. Det svåra är att veta vilken individ som man ska ge bort.

Fler julklappstips & julklappsinslagning

Behöver du mer julklappstips har vi samlat ännu fler fina inredningsdetaljer att ge bort. Missa heller inte att du nu kan välja att få dina julklappar inslagna hos oss!

HAY Summer Store

Slutar om

  • Privat
  • Företag
Meny