Utvalda Julklappstips | Olsson & Gerthel

Utvalda Julklappstips

Det är hög tid att köpa de sista julklapparna och nedan hittar du våra utvalda julklappstips!

Elvang Classic Pläd Beige

Denna fantastiskt fina pläd i skandinavisk, naturfärgad nyans pryder våra soffor i butiken. Classic från Elvang är en oerhört mjuk och bekväm pläd som är handtillverkad av den lyxiga alpackaullen. Är det något mjukt paket vi önskar så står denna pläd definitivt högst upp på önskelistan!

Menu Echasse Vas

Echasse heter den droppformade vasen från Menu som utmärker sig med sitt rökfärgade glas och benställning i mässing. Ge den till någon som gärna fyller den med en nyplockad bukett, kvistar eller bara uppskattar Echasse som den är.

Ferm Living Brass Extinguisher

Brass Extinguisher är inte bara en praktisk ljussläckare, det är även en elegant inredningsdetalj tack vare sitt läckra utförande i borstad mässing. Det är den perfekta julklappen att ge bort till någon som uppskattar ljus och traditionellt hantverk.

Ferm Living Tuck Pot Kruka

Denna kruka har vi också i butiken just nu! Den organiska formen, den glaserade ytan och den fantastiska rödbruna färgen gör att vi inte kan slita blicken från Tuck Pot, särskilt inte när solljuset vackert reflekteras mot dess glansiga yta.

Karolina Brobeck Rå Ljusstake

Karolina Brobecks ljusstake 'Rå' syns allt mer i sociala medier – och vi förstår varför. Skulpterad för hand i stengodslera med sin trebenta design är Rå en ljusstake som är helt annorlunda än traditionella ljusstakar, på ett positivt sätt.

Fler Julklappstips

Fler julklappstips hittar du på vår samlingssida där vi samlat ihop massvis av fina inredningsdetaljer att ge bort. Missa heller inte att du kan få dina julklappar inslagna!

Beställ senast 17/12

Beställ dina julklappar senast tisdagen den 17/12 för att du ska vara garanterad leverans innan julafton!

  • Privat
  • Företag
Meny