String nyheter 2020 | Olsson & Gerthel

String nyheter 2020

String presenterar nu sina nyheter för 2020, vilka först visades upp på möbelmässan i Köln. Nytt för i år är dels nya färger av befintliga system, men även en helt ny String Pocket i metall och nya accessoarer såsom knivblock och krokar i rostfritt utförande.

String Pocket Metall

Den största nyheten är kanske att String Pocket nu lanseras i ett komplett hyllsystem i metall. Likt som innan är hyllplanen i metall perforerade, vilket innebär att de är försedda med små hål för att kunna addera accessoarer såsom krokar och stänger. Detta gör att String Pocket nu även passar utmärkt i interiörer där risk för större slitage finns, såsom badrummet och köket – eller varför inte garaget? Hyllsystemet släpps dessutom i tre olika färger: vit, neon och den bruna färgen taupe.

Samtliga komponenter i beige

Hyllplanen i metall för kök och hall finns nu även att köpa i beige färg, vars färg lanserades redan förra året men inte för alla komponenter. Nytt för i år är alltså att du kan skapa vilken kombination som helst i beige.

Bruna gavlar

Både vägg- och golvgavel släpps nu i en mörkbrun nyans i matt strukturlack. En minst sagt väldigt spännande, men diskret nyhet som är ett trevligt komplement till vitt, grått, beige och svart.

Knivblock

En nyhet som inte funnits alls sedan innan är ett knivblock i massiv ek för förvaring av knivar. Den hängs enkelt upp på en av dina stringgavlar och är en praktisk och snygg detalj till varje stringhylla!

J-krok i rostfritt stål

J-krok finns nu även i rostfritt stål, avsett för utomhusbruk. Ett perfekt komplement till det galvaniserade sortimentet som släpptes förra året.

Skrivbordsskiva i ljusgrå linoleum

String Works och dess bordsskivor till skrivbord och konferensbord finns nu i ljusgrå linoleum, vars material är populärt för bordsskivor tack vare dess skyddande egenskaper mot repor och slitage. Med ljusgrå linoleum bildas även en snygg kontrast till trä.

Finns att beställa

Flera av nyheterna finns redan att beställa i vår webbutik och du hittar dem antingen under nyheter eller genom att gå till produkten Stringhylla.

  • Privat
  • Företag
Meny