Utvalda favoriter: Formstark januari | Olsson & Gerthel

Utvalda favoriter: Formstark januari

Vi har precis lagt veckan, som vissa kallar årets värsta vecka, bakom oss. Varför inte inleda året starkt med former som ger oss positiv energi?

Massproductions 'Dandy' Soffa

Dandy har blivit en klassiker och en av våra mest efterfrågade soffor. Vi förstår varför. Det är en bekväm, sofistikerad, formstark och på många vis en klassisk soffa. Uttrycket står med ena benet i 40-talets Malmsten, ett annat ben i Noguchis experimentella Free Form och det sista benet i Chris Martins egna formvärld – som på kort tid har gjort Massproductions till ett av våra mest lysande svenska möbelföretag.

Ligne Roset 'Togo' Soffa

70-talets formgivning, som på många sätt revolterade mot 30-40-talets kontrollerade stil, är nu på väg tillbaka. Togos generösa uttryck bjuder in till mysigt loungehäng och man kan inte annat än att älska den omslutande, totala komforten som Togo erbjuder. Det här är formfrossa när den är som bäst!

Paper Collective 'Wrong Geometry 02' Poster

Färg och form är precis vad det här printet erbjuder. En färginjektion som piggar upp de flesta inredningar, vilket behövs lite extra nu när januari månad går mot sitt slut.

Ferm Living 'Hebe' Lampa

Är den här lampan fin eller ful? Det spelar ingen roll, för den är unik i sitt uttryck. Den är rolig, den har karaktär och de flesta har en åsikt om den. Med sin kornblå, glaserade keramikfot och curryfärgade lampskärm ger den varje hem en känsla av ett vågat, kreativt uttryck.

Verpan 'Panton Grande' Matta

Verner Panton är mannen som älskade färg och form och som gjorde det till sitt signum. Den runda mattans mönster och härliga färg adderar en C-vitamininjektion under en tung och grådaskig vinterdag.

  • Privat
  • Företag
Meny