Matbord | För alla vardagliga behov | Olsson & Gerthel
Metall
Trä
Övrigt
Bra val

Deneb Bord

10 680 kr
13 350 kr
Stua
Finns i flera utföranden.

T12 Bord

10 872 kr
13 590 kr
HAY
Finns i flera utföranden.

Zero Bord

8 728 kr
10 910 kr
Stua
Finns i flera utföranden.

Matbord

Letar du efter ett fyrkantigt eller runt matbord? Då har du kommit rätt. Olsson & Gerthel har ett noga utvalt sortiment av matsalsbord i alla möjliga utföranden och storlekar. Förutom våra runda modeller finner du även mängder av fyrkantiga bord i både rektangulära och kvadratiska former. Med vårt utbud blir det därför enkelt att samla släkt och vänner runt middagsbordet oavsett hur din planlösning ser ut. Hittar du trots vårt breda urval inte riktigt det du är ute efter? Då är du varmt välkommen att ta kontakt med vår serviceinriktade kundtjänst, så ser vi till att du snart kan köpa hem ditt nya köksbord!

Vill du ha ditt matbord svart eller vitt? När du handlar på Olsson & Gerthel får du alltid stor valfrihet av färger och material. Vi är medvetna om att våra kunder inte alltid väljer att följa trender utan gärna går sin egen väg. Därför erbjuder vi många av våra matsalsbord i flera olika varianter, för en skräddarsydd inredning. Om du väljer ett köksbord i träslag som ek, valnöt, ask, bok eller björk kan man dessutom ofta välja flera typer av ytbehandling. Varför inte ge ekbordet en härligt såpad finish, eller kanske betsat i färger som vit, svart eller grå? Oavsett vilket färgschema som råder i din inredning så hittar du garanterat något för just dig.

De bästa formgivarna och varumärkena. Våra köksbord är framtagna av designers från hela världen, för några av möbelbranschens mest eftertraktade varumärken. Det som utmärker våra selektivt utvalda produkter är att de inte bara uppfyller sin givna funktion, utan även kommer med en visuell kvalité av absolut högsta klass. Inte sällan tillverkade för att hålla en livstid och med praktiska finesser som en del av dess design. Välja och vraka bland designbord från HAY, Fritz Hansen, Magis, Menu och många fler. Du bör inte heller missa vårt alldeles egna bord Omni i svartbetsad eller vitpigmenterad ask av Max Gerthel som säljs exklusivt till våra kunder!

  • Privat
  • Företag
Meny