Serveringsvagnar & rullbord | Handla online | Olsson & Gerthel
Metall
Trä
Övrigt

Serveringsvagnar & rullbord

Köp din serveringsvagn på Olsson & Gerthel! Vi har noga utvalda exemplar som fungerar väl både som drinkvagn och tevagn. Om du önskar samma praktiska egenskaper gällande förvaring och servering, fast i ett mindre utförande, kanske ett av våra läckra rullbord passar dig bättre. Tack vare att varje modell är framtagen av skickliga designers som lägger lika stor vikt vid funktion som utseende, passar många av våra produkter perfekt även som avlastningsbord. För dig som gärna bjuder dina gäster på fika med te och kaffe, missa inte vagnarna Anoon från By Lassen eller Julius från Klong, då dessa kommer med en löstagbar bricka som underlättar vid servering.

Välj rätt material till ditt rullbord eller vagn. På Olsson & Gerthel är vi väl medvetna om att tycke och smak skiljer sig markant från person till person. Därför siktar vi alltid efter att erbjuda varje möbel i så många olika utförande som möjligt. Bläddra dig fram till din favorit och klicka enkelt hem den variant som kommer att harmoniera väl med just din inredning. Hos oss kan du köpa både tevagnar och rullbord i material som ask, björk, ek eller stål lackerat i alla möjliga färger från enkel vit, svart eller grå till upplyftande toner i blått, rött eller grönt. Ofta finns det också flera valmöjligheter gällande ytbehandling på de olika träslagen, som till exempel olja eller såpa.

Ledande varumärken inom inredning. För att vi ska kunna möta våra kunders höga krav och stora förväntningar arbetar vi med flera av branschens främsta leverantörer och tillverkare. Precis som våra kunder värderar vi hög kvalité oavsett om det gäller en möbel eller en enkel inredningsdetalj. För att försäkra oss om att våra serveringsvagnar har en design av högsta klass, har vi valt ut flera modeller från märken som bland annat Kartell, Artek, Bruno Mathsson, SMD Design, Magis och Normann Copenhagen. Trots det vill vi aldrig begränsa vårt sortiment, utan strävar alltid efter att möta våra kunders önskemål. Vill du köpa en drinkvagn som inte finns med i listan? Kontakta vår kundtjänst så ser vi till att du snart kan beställa hem den tryggt online i vår webbutik!

  • Privat
  • Företag
Meny