Skrivbord | Ergonomi och design i ett | Olsson & Gerthel
Metall
Trä
Övrigt

Deneb Bord

10 680 kr
13 350 kr
Stua
Finns i flera utföranden.
Bra val

T12 Bord

10 872 kr
13 590 kr
HAY
Finns i flera utföranden.

TS Desk

14 544 kr
18 180 kr
Gubi
Finns i flera utföranden.

Skrivbord

Köp ett skrivbord för hemmakontoret. Idag är många av oss ständigt på språng och man arbetar med sin laptop på tåget, i soffan eller på fiket. Även om det vid tillfället känns enkelt och smidigt att jobba lite vart som helst, är det inte alltid så bra för nacke och rygg. För dina barn är det extra viktigt att sitta rätt, särskilt medan de fortfarande växer. Därför kan det vara en stor fördel att ha ett ordentligt arbetsbord dedikerat för alla dina arbetsgifter. Du kan då dessutom komplettera ditt datorbord med en ergonomisk, snygg skrivbordsstol för att göra arbetstimmarna skonsammare för kroppen. Flera av våra skrivbord är höj- och sänkbara och har även lådor som gör det lätt att hålla sig organiserad.

Inred med världsledande varumärken. Oavsett om du är ute efter något så litet som en bordslampa eller ett rymligt, stort arbetsbord så erbjuder Olsson & Gerthel ett noga utvalt utbud från branschens främsta, mest välkända märken. Hos oss hittar du mängder av olika varianter från bland annat HAY, Asplund, A2, String och Vitra. Vad som utmärker våra produkter är att de inte är begränsade till ett enda användningsområde, och passar därför perfekt även för dig med en liten boyta. Vi strävar efter att möta våra kunders höga förväntningar, och om du inte finner just det datorbord du söker kan du alltid kontakta oss. Vi hjälper dig mer än gärna!

Vill du ha ditt skrivbord vitt eller svart? Alla har vi olika smak. Därför försöker vi alltid erbjuda så stor valfrihet som möjligt för alla våra produkter. Många av borden går därför att få i flera olika färger, material och ytbehandlingar. Bläddra dig fram igenom vårt vackra sortiment och se alla möjliga modeller i träslag som ek, valnöt, ask, bok och många fler. Ofta kan dessa kombineras med till exempel en oljad, tvålad, lackad eller betsad ytbehandling som ger bordet en unik design, anpassad efter just din smak. Vi har också flera modeller med topp i antingen linoleum eller laminat. Missa inte heller det släta och slitstarka nanolaminatet som börjar bli allt mer vanligt!

  • Privat
  • Företag
Meny