Byrå | Köp direkt online | Olsson & Gerthel
Trä

Componibili Hurts - Original

FR. 1 068 kr
FR. 1 335 kr
Kartell
Finns i flera utföranden.
Vissa varianter i lager

Byrå

Få nytt förvaringsutrymme med en snygg byrå! Det är lätt hänt att man köper nya kläder utan någon som helst tanke på vart de ska få plats. Då kanske det är hög tid att byta ut din gamla byrå mot en ny, större modell med fler lådor. På Olsson & Gerthel hittar du mängder av vackra möbler av hög kvalité i både design och material. När du handlar hos oss blir det därför enkelt att förvara sina kläder på ett snyggt sätt samtidigt som du lyfter rummets karaktär. Vårt noga utvalda sortiment expanderar ständigt i takt med de årliga möbelmässorna och skulle vi mot förmodan ha missat just den modell som du söker, tveka inte att höra av dig till vår serviceinriktade kundtjänst!

Välj bland stora varumärken och erkända designers. Som återförsäljare till Asplund, Fogia, Magis, String kan Olsson & Gerthel erbjuda våra kunder små som stora byråer i oklanderlig design med varierande formspråk och antal lådor. Våra samarbetspartners har sortiment utformade av formgivare som bland annat Jonas Bohlin, Broberg & Ridderstråle, A2 Designers och Bo Westerdahl för att nämna några. Deras individuella mångsidighet ger vårt utbud en harmonisk mångfald med hög kvalité som gemensam nämnare. Du bör inte heller missa den populära serien Snö som innefattar mängder av olika modeller mellan två till hela tolv lådor.

Synliga träslag eller kanske en helt vit byrå? Alla har vi olika tycke och smak, från färgsättning till form. Därför har vi på Olsson & Gerthel valt att erbjuda vårt selektivt utvalda sortiment i en rad olika utföranden. Du kan till exempel välja mellan härligt ljusa träslag som ek eller ask såväl som enfärgade byråer i dämpade toner av vitt eller svart. Naturligtvis kommer även flera av våra förvaringsmöbler med en rad kontrasterande färger att välja mellan. Många modeller finns också i olika djup, höjder och bredder. Önskar du ett utförande som saknas i vår webbutik ber vi dig vänligast kontakta oss så ser vi snart till att du kan beställa hem din nya byrå online!

  • Privat
  • Företag
Meny