Carl Hansen & Søn | Kampanj 20% | Olsson & Gerthel

20% rabatt på utvalda bord och stolar!

Carl Hansen & Søn håller nu en lång och generös kampanj på hela 20% från den 1 september till och med den 30 november 2018. Kampanjen omfattar stolarna PK1 Wicker, CH20 Elbow Chair, CH23, CH26, CH33T och CH33P, samt borden BM1160 Hunting Table, CH327, CH337, CH338 och CH339. För att ta del av erbjudandet behöver vissa krav uppfyllas. Dessa kan du läsa mer om nedan, samt genom att klicka på den röda kampanjknappen när du besöker de olika borden och stolarna.

Stolar

För alla de utvalda borden och stolarna är det endast ek med oljad och vitoljad ytbehandling som du kan välja mellan. Undantaget är PK1 Wicker där du endast får välja det senaste utförandet i rotting. För stolarna CH23 och CH26 med sits i flätat papperssnöre kan du välja fritt mellan färgerna svart och natur. De klädda stolarna CH20 Elbow Chair och CH33P finns att välja i de tre lädertyperna Loke, Thor och Sif i valfri färg.

Vid köp av stolar behöver du köpa minst fyra stolar för att ta del av rabatten. På varje stol i listan nedan erbjuds du beställa ett färdigt paket i form av ett 4-pack eller 6-pack. Skulle du vara intresserad av ett udda antal stolar kan du kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig med din beställning. Om du har vägarna förbi Malmö så finns det möjlighet att provsitta alla stolarna i vår butik.

Bord

Bord behöver du naturligtvis inte köpa mer än ett av för att ta del av rabatten. Även här är det dock ek med oljad och vitoljad ytbehandling som det finns att välja på. För borden CH337, CH338 och CH339 som kan förlängas med iläggsskivor får du dock även välja iläggsskivor i MDF om så önskas. För att iläggsskivorna ska omfattas av kampanjen måste dessa beställas i samband med bordet. Dessa säljes styckvis och kan ses nedan.

Viktig information: Carl Hansen & Søn kan endast garantera att en iläggsskiva kommer från samma trästock som bordet. Detta kan resultera i att ådringen skiljer sig och skapar en viss kontrast. Om iläggsskivor inte heller används kontinuerligt så slits de inte heller i samma tak som bordet, vilket kan leda till färgskillnader. Vill du helt undvika detta rekommenderar vi att du istället väljer iläggsskivor i MDF. 

 

Påskerbjudande på hela sortimentet!

Slutar om:

Meny