Jetson Match Cognac från DUX | Olsson & Gerthel

Jetson Match Cognac

Välj utförande

 • Jetson Match
  Dakota 24 Cognac
  Krom
  19 192 kr
  23 990 kr
 • Jetson Match
  Dakota 24 Cognac
  Svartlackerad
  19 192 kr
  23 990 kr

Egenskaper

Material 
Linnetyg, läder, förkromat stål, polyeter
Färg 
Natur / 24 Cognac
Bredd  65 cm
Höjd  97 cm
Djup  83 cm
Sitthöjd  40 cm

Information

Beställningsvara
(ca. 8-10 Veckor)[?]

Lagerstatus

Webblager: Ej i lager
Butikslager Malmö: 1 st

Denna vara görs vanligen på beställning och leveranstiden (ca. 8-10 Veckor) varierar beroende på hur pass belastad tillverkaren är för närvarande. Efter lagd order kommer ni att få en bekräftelse på er förväntade leveranstid. OBS! Under helg- och semestertider kan fördröjningar tillkomma.

Fri frakt
Fri frakt på inredningsdetaljer och belysning över 1000 kr och möbler över 5000 kr
[?]
Hittat ett billigare pris? Matcha priset

Hittat varan till ett billigare pris?

Vi erbjuder 101% prisgaranti på hela vårt sortiment. Det innebär att vi inte bara matchar, utan även ger dig ett bättre pris, om du skulle hitta samma vara hos en annan återförsäljare. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort för att hantera din prismatchning.

Ange länk till produkten eller ladda upp en offert

Filer måste vara mindre än 2 MB.
Tillåtna filtyper: gif jpg jpeg png pdf doc docx.
19 192 kr exkl. moms
23 990 kr
Hem / Fåtöljer & Soffor / Fåtölj / Jetson Match Cognac

Produktbeskrivning

Designer  Bruno Mathsson
Leverantör  DUX

Jetson Match Cognac från svenska DUX är ett specialutförande av Bruno Mathssons klassiska fåtölj. Istället för den läderklädda dynan har DUX klätt Jetson med det naturligt färgade linnetyget Flax 21. Detta ser nästan identiskt ut som den grövre bärande väven Flax som används som bärande väv, vilket är väl synligt både från sidan och från baksidan av fåtöljen – varav namnet Jetson Match Cognac. Samtidigt får det läderdetaljerna längst med ramen och nackkudden att framhävas på bästa möjliga sätt.

Här ser du DUX Jetson Match med kantskoning och nackkudde i det exklusiva anilinlädret Dakota 24 Cognac. Fåtöljen finns även i färgen 88 Black, som du finner längre ner på sidan. Underredet, som finns i förkromat eller svartlackat stål, kommer med rotokonstruktion och minne. För maximal komfort är hela plymån stoppad med polyeter. Om du är intresserad av andra, heltäckande tyg- eller läderklädslar så finner du även dessa nedan.

 

 • Privat
 • Företag
Meny