Karin 73 Fåtölj från DUX | Olsson & Gerthel

Karin 73 - Tygklädd

Visa endast lagervaror

Egenskaper

På bilden syns Karin 73 med dyna och sits klädd i tyget Flax 21 ur kategori 1.
Material 
Tyg, förkromat stål, polyeter, fiberfill
Bredd  75 cm
Höjd  80 cm
Djup  82 cm
Sitthöjd  41 cm

Information

Finns i webblager
(2-4 arbetsdagar)[?]

Lagerstatus

Webblager: 20 st
Butikslager Malmö: 1 st

Kontakta oss om du vill köpa fler än det antal som finns i lager just nu.

Fri frakt
Fri frakt på inredningsdetaljer och belysning över 1000 kr och möbler över 5000 kr
[?]
Hittat ett billigare pris? Matcha priset

Hittat varan till ett billigare pris?

Vi erbjuder 101% prisgaranti på hela vårt sortiment. Det innebär att vi inte bara matchar, utan även ger dig ett bättre pris, om du skulle hitta samma vara hos en annan återförsäljare. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort för att hantera din prismatchning.

Ange länk till produkten eller ladda upp en offert

Filer måste vara mindre än 2 MB.
Tillåtna filtyper: gif jpg jpeg png pdf doc docx.
25 672 kr exkl. moms
32 090 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 32 090 kr
Hem / Fåtöljer & Soffor / Fåtölj / Karin 73 - Tygklädd

Produktbeskrivning

Designer  Bruno Mathsson
Leverantör  DUX

Här visar vi upp den klassiska och bekväma fåtöljen Karin 73 från DUX i ett brett urval av klädslar i tyg. Bruno Mathssons ikoniska fåtölj är populär av en anledning med en komfort som verkligen lockar in till avkoppling, detta då man försett ramen med en bärande elastisk väv och en rejält stoppad rygg- och sittplymå. För att inte tala om de mjuka armstöden.

Hos oss på Olsson & Gerthel kan du, utöver det breda utbudet av läderklädslar som du finner nedan, köpa Karin 73 i ett stort antal olika tyger och kulörer. Vi erbjuder även dig möjligheten att få den bärande väven svart- eller naturfärgad. Tillsammans med det blanka underredet blir det därmed enkelt att konfigurera fram någonting för just ditt hem och din stil. I rullistan intill hittar du alla tyger som är tillgängliga för Karin 73, uppdelade i sex olika priskategorier. I den första kategorin finns dock endast ett tyg, Flax 21, som vi även valt att visa på en separat visning här.

Observera att Karin 73 inte har knappar på rygg och sits som den ursprunliga modellen Karin. Här har man istället valt en tät djuphäftad plymå. Om du är intresserad av den tidigare modellen från 1969 så finner du denna här. Gemensamt för de två är dock att plymåerna är fyllda med en mix av polyeter och fiberfill.

 

  • Privat
  • Företag
Meny