Nostalgi Droppskydd | Olsson & Gerthel

Nostalgi Droppskydd

Välj utförande

 • Svart
  1 592 kr
  1 990 kr
 • Vit
  1 592 kr
  1 990 kr

Egenskaper

Passar till Nostalgi standardbredd (100 cm).
Material 
Stål
Färg 
Svart
Bredd  95 cm
Höjd  8 cm
Djup  27 cm

Information

Beställningsvara
(ca. 4-6 Veckor)[?]

Lagerstatus

Webblager: Ej i lager
Butikslager Malmö: 1 st

Denna vara görs vanligen på beställning och leveranstiden (ca. 4-6 Veckor) varierar beroende på hur pass belastad tillverkaren är för närvarande. Efter lagd order kommer ni att få en bekräftelse på er förväntade leveranstid. OBS! Under helg- och semestertider kan fördröjningar tillkomma.

Frakt: 195 kr
Fri frakt på inredningsdetaljer och belysning över 1000 kr och möbler över 5000 kr
[?]
Hittat ett billigare pris? Matcha priset

Hittat varan till ett billigare pris?

Vi erbjuder 101% prisgaranti på hela vårt sortiment. Det innebär att vi inte bara matchar, utan även ger dig ett bättre pris, om du skulle hitta samma vara hos en annan återförsäljare. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort för att hantera din prismatchning.

Ange länk till produkten eller ladda upp en offert

Filer måste vara mindre än 2 MB.
Tillåtna filtyper: gif jpg jpeg png pdf doc docx.
1 592 kr exkl. moms
1 990 kr
 • Essem Design Nostalgi Droppskydd för skohylla
Hem / Hallmöbler / Nostalgi Droppskydd

Produktbeskrivning

Leverantör  Essem Design

Droppskydd till Nostalgi skohylla är en smart lösning, utvecklad av Essem Design. Med detta tillbehör slipper du vatten som droppar ned på golvet när du placerar blöta skor på hyllan. Det är även en smart lösning om du har flera Nostalgi skohyllor ovanför varandra, för att på så sätt undvika vatten, grus eller annan smuts som trillar ned i skorna nedanför. Tillbehöret hakas enkelt på din Nostalgi skohylla och passar alla hyllor med standardbredden på 100 cm.

Droppskyddet lanserades på möbelmässan 2020 i Stockholm och finns i både vit och svart färg. Den är framtagen av Essem Design för att du ska kunna använda din Nostalgihylla med flera smarta tillbehör och som gör att den kan leva i årtionden – vilket Nostalgihyllan är ett ypperligt bevis på då den ritades redan 1937 av Gunnar Bolin.

 • Privat
 • Företag
Meny