Nostalgi Hatthylla från Essem Design | Olsson & Gerthel

Nostalgi Hatthylla

Visa endast lagervaror

Egenskaper

De medföljande ankarkrokarna (3 st) träs enkelt på för hatthylla men behöver inte användas om du önskar använda den som skohylla.
Material 
Ek, aluminium
Bredd  101 cm
Höjd  19 cm
Djup  25 cm

Information

Beställningsvara
(ca. 4-6 Veckor)[?]

Lagerstatus

Webblager: Ej i lager
Butikslager Malmö: 1 st

Denna vara görs vanligen på beställning och leveranstiden (ca. 4-6 Veckor) varierar beroende på hur pass belastad tillverkaren är för närvarande. Efter lagd order kommer ni att få en bekräftelse på er förväntade leveranstid. OBS! Under helg- och semestertider kan fördröjningar tillkomma.

Frakt: 195 kr
Fri frakt på inredningsdetaljer och belysning över 1000 kr och möbler över 5000 kr
[?]
Hittat ett billigare pris? Matcha priset

Hittat varan till ett billigare pris?

Vi erbjuder 101% prisgaranti på hela vårt sortiment. Det innebär att vi inte bara matchar, utan även ger dig ett bättre pris, om du skulle hitta samma vara hos en annan återförsäljare. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort för att hantera din prismatchning.

Ange länk till produkten eller ladda upp en offert

Filer måste vara mindre än 2 MB.
Tillåtna filtyper: gif jpg jpeg png pdf doc docx.
952 kr
1 190 kr
1 176 kr exkl. moms
1 470 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 1 470 kr
Hem / Hallmöbler / Hatthyllor / Nostalgi Hatthylla

Produktbeskrivning

Designer  Gunnar Bolin
Leverantör  Essem Design

1937 var året då Gunnar Bolin ritade, den numera klassiska hatthyllan, Nostalgi. Idag är det företaget Essem Design som står bakom produktionen. Konsolerna tillverkas av återvunnen aluminium som förenas av tre stycken rundstavar i trä eller aluminium. Hyllan kan fås i en enkel variant på 100 centimeter, alternativt dubbel med en längd på 200 centimeter. Väljer du en enkel kommer hatthyllan med en konsol på vardera sida, medan den dubbla även har en tredje konsol i mitten.

På Olsson & Gerthel kan du naturligtvis även få din Nostalgi måttanpassad efter just ditt hem. Om detta är ett önskemål kan du välja detta i rullistan och sedan kommentera önskad totallängd i kommentarsfältet i kassan. Den enkla hyllan kan fås i ett mått på 1-99 centimeter och den dubbla med en längd på 101-199 centimeter. Ett mindre pristillägg tillkommer. Till hyllan får du alltid medföljande ankarkrokar. Tre krokar för enkel och sex krokar för dubbel. Vi kontaktar dig efter lagt order för att bekräfta önskad längd.

Hatthyllan Nostalgi från Essem Design finns i en uppsjö av olika utförande så som ek, björk, bok, mässing, krom alternativt vit, svart eller rå aluminium. De medföljande ankarkrokarna kommer i samma utförande som ditt val av konsoler. Med så många olika val blir det enkelt att hitta något som faller dig i smaken utan att behöver göra några förändringar av din nuvarande inredning. Längre ner på sidan hittar du även flera härliga tillbehör för Nostalgi, som bland annat hattkroken Oskar.

  • Privat
  • Företag
Meny