Nostalgi Hatthylla från Essem Design | Olsson & Gerthel

Nostalgi Hatthylla

Egenskaper

De medföljande ankarkrokarna (3 st) träs enkelt på för hatthylla men behöver inte användas om du önskar använda den som skohylla.
Material 
Ek, aluminium
Bredd  101 cm
Höjd  19 cm
Djup  25 cm

Leveransinfo

Finns i webblager
(2-4 arbetsdagar)[?]

Lagerstatus

Webblager: 1 st
Butikslager Malmö: 5 st

Kontakta oss om du vill köpa fler än det antal som finns i lager just nu.

Fri frakt  Fri frakt
Fri frakt vid beställningar över 1 000 kr
[?]
1 048 kr exkl. moms
1 310 kr
Delbetala från 90 kr / mån

Delbetala med Svea

3 Månader - 466 kr
6 Månader - 248 kr
12 Månader - 139 kr
24 Månader - 90 kr

Produktbeskrivning

Designer  Gunnar Bolin
Leverantör  Essem Design

1937 var året då Gunnar Bolin ritade, den numera klassiska hatthyllan, Nostalgi. Idag är det företaget Essem Design som står bakom produktionen. Konsolerna tillverkas av återvunnen aluminium som förenas av tre stycken rundstavar i trä eller aluminium. Hyllan kan fås i en enkel variant på 100 centimeter, alternativt dubbel med en längd på 200 centimeter. Väljer du en enkel kommer hatthyllan med en konsol på vardera sida, medan den dubbla även har en tredje konsol i mitten.

På Olsson & Gerthel kan du naturligtvis även få din Nostalgi måttanpassad efter just ditt hem. Om detta är ett önskemål kan du välja detta i rullistan och sedan kommentera önskad totallängd i kommentarsfältet i kassan. Den enkla hyllan kan fås i ett mått på 1-99 centimeter och den dubbla med en längd på 101-199 centimeter. Ett mindre pristillägg tillkommer. Till hyllan får du alltid medföljande ankarkrokar. Tre krokar för enkel och sex krokar för dubbel. Vi kontaktar dig efter lagt order för att bekräfta önskad längd.

Hatthyllan Nostalgi från Essem Design finns i en uppsjö av olika utförande så som ek, björk, bok, mässing, krom alternativt vit, svart eller rå aluminium. De medföljande ankarkrokarna kommer i samma utförande som ditt val av konsoler. Med så många olika val blir det enkelt att hitta något som faller dig i smaken utan att behöver göra några förändringar av din nuvarande inredning. Längre ner på sidan hittar du även flera härliga tillbehör för Nostalgi, som bland annat hattkroken Oskar.

Dansk designvecka – kampanj på utvald dansk design

Slutar om

  • Privat
  • Företag
Meny