Nostalgi Hylla Valnöt | Essem Design | Olsson & Gerthel

Nostalgi Hylla Valnöt

Visa endast lagervaror

Egenskaper

De medföljande ankarkrokarna (3 st) träs enkelt på för hatthylla men behöver inte användas om du önskar använda den som skohylla.
Material 
Oljad valnöt, lackerad aluminium
Färg 
Svart
Bredd  100 cm
Höjd  19 cm
Djup  25 cm

Information

Finns i webblager
(2-4 arbetsdagar)[?]

Lagerstatus

Webblager: 2 st
Butikslager Malmö: 1 st

Kontakta oss om du vill köpa fler än det antal som finns i lager just nu.

Frakt: 195 kr
Fri frakt på inredningsdetaljer och belysning över 1000 kr och möbler över 5000 kr
[?]
Hittat ett billigare pris? Matcha priset

Hittat varan till ett billigare pris?

Vi erbjuder 101% prisgaranti på hela vårt sortiment. Det innebär att vi inte bara matchar, utan även ger dig ett bättre pris, om du skulle hitta samma vara hos en annan återförsäljare. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort för att hantera din prismatchning.

Ange länk till produkten eller ladda upp en offert

Filer måste vara mindre än 2 MB.
Tillåtna filtyper: gif jpg jpeg png pdf doc docx.
2 200 kr exkl. moms
2 750 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 2 750 kr
Hem / Hallmöbler / Skohyllor / Nostalgi Hylla Valnöt

Produktbeskrivning

Designer  Gunnar Bolin
Leverantör  Essem Design

Essem Designs Nostalgi är en folkkär, svensk klassiker formgiven av Gunnar Bolin. Nu kommer Nostalgi äntligen med rundstavar i oljad valnöt, som tillför en exklusiv känsla till hyllan. Precis som med de tidigare varianterna kan du använda din Nostalgi både som hatthylla och som skohylla, eftersom ankarkrokar medföljer. Dessa kan du enkelt avstå från att använda om det är just en skohylla du är ute efter. Köper du den enkla hyllan på 100 centimeter så medföljer 3 styck krokar, medan den dubbla hyllan på 200 centimeter kommer med 6 styck.

För oss är det alltid viktigt att våra kunder får så stor valfrihet som möjligt, inte bara när det kommer till material, utan även mått. Därför kan du få din Nostalgi måttanpassad i princip vilka längder som helst. För dig som bor lite mindre och anammat Compact Living, kan du välja ett valfritt mått mellan 1-99 centimeter. Önskar du en längre dubbel variant kan du få den mellan 101-199 centimeter. Tänk på att alla dubbla hyllor längre än 100 centimeter, måttanpassad eller ej, kommer med en tredje konsol som placeras i mitten. Är du på jakt efter en ännu längre hatt eller skohylla i valnöt ber vi dig vänligen kontakta vår kundtjänst!

Måttanpassade hyllor

När du beställer en måttanpassad Nostalgi väljer du något av de två alternativen i rullistan på antingen 1-99 centimeter eller 101-199 centimeter med önskad färg på konsolerna. Sedan kommenterar du den totallängd du vill ha i kommentarsfältet i kassan. Därefter kapas en hylla helt efter dina önskemål hos Essem Design. Hyllorna kan göras hur långa som helst, men tänk då på att varje ny del förlängs med hjälp av ytterligare en mellankonsol.

Gunnar Bolin ritade Nostalgi 1937 och den har sedan dess både kommit och gått genom åren. Idag är den dock ytterst populär tack vare sin höga funktion, tidlösa design och naturligtvis sin enorma generositet när det kommer till valfrihet av både material och mått. Att du nu dessutom kan passa på att köpa din hatt- eller skohylla av Nostalgi i valnöt, endast på Olsson & Gerthel, gör den till ett exklusivt samlarobjekt. Här kan du kombinera dina oljade valnötsstänger med svarta, vita eller råa aluminiumkonsoler. Missa inte heller att Nostalgi i valnöt även finns som kroklist. Dessa hittar du längre ner.

  • Privat
  • Företag
Meny