Nostalgi Hylla Valnöt | Essem Design | Olsson & Gerthel

Nostalgi Hylla Valnöt

Egenskaper

De medföljande ankarkrokarna (3 st) träs enkelt på för hatthylla men behöver inte användas om du önskar använda den som skohylla.
Material 
Oljad valnöt, aluminium
Bredd  100 cm
Höjd  19 cm
Djup  25 cm

Leveransinfo

Finns i webblager
(2-4 arbetsdagar)[?]

Lagerstatus

Webblager: 1 st
Butikslager Malmö: 3 st

Kontakta oss om du vill köpa fler än det antal som finns i lager just nu.

Fri frakt  Fri frakt
Fri frakt vid beställningar över 1 000 kr
[?]
1 568 kr exkl. moms
1 960 kr
Delbetala från 120 kr / mån

Delbetala med Svea

3 Månader - 683 kr
6 Månader - 356 kr
12 Månader - 193 kr
24 Månader - 120 kr

Produktbeskrivning

Designer  Gunnar Bolin
Leverantör  Essem Design

Essem Designs Nostalgi är en folkkär, svensk klassiker formgiven av Gunnar Bolin. Nu kommer Nostalgi äntligen med rundstavar i oljad valnöt, som tillför en exklusiv känsla till hyllan. Precis som med de tidigare varianterna kan du använda din Nostalgi både som hatthylla och som skohylla, eftersom ankarkrokar medföljer. Dessa kan du enkelt avstå från att använda om det är just en skohylla du är ute efter. Köper du den enkla hyllan på 100 centimeter så medföljer 3 styck krokar, medan den dubbla hyllan på 200 centimeter kommer med 6 styck.

För oss är det alltid viktigt att våra kunder får så stor valfrihet som möjligt, inte bara när det kommer till material, utan även mått. Därför kan du få din Nostalgi måttanpassad i princip vilka längder som helst. För dig som bor lite mindre och anammat Compact Living, kan du välja ett valfritt mått mellan 1-99 centimeter. Önskar du en längre dubbel variant kan du få den mellan 101-199 centimeter. Tänk på att alla dubbla hyllor längre än 100 centimeter, måttanpassad eller ej, kommer med en tredje konsol som placeras i mitten. Är du på jakt efter en ännu längre hatt eller skohylla i valnöt ber vi dig vänligen kontakta vår kundtjänst!

Måttanpassade hyllor

När du beställer en måttanpassad Nostalgi väljer du något av de två alternativen i rullistan på antingen 1-99 centimeter eller 101-199 centimeter med önskad färg på konsolerna. Sedan kommenterar du den totallängd du vill ha i kommentarsfältet i kassan. Därefter kapas en hylla helt efter dina önskemål hos Essem Design. Hyllorna kan göras hur långa som helst, men tänk då på att varje ny del förlängs med hjälp av ytterligare en mellankonsol.

Gunnar Bolin ritade Nostalgi 1937 och den har sedan dess både kommit och gått genom åren. Idag är den dock ytterst populär tack vare sin höga funktion, tidlösa design och naturligtvis sin enorma generositet när det kommer till valfrihet av både material och mått. Att du nu dessutom kan passa på att köpa din hatt- eller skohylla av Nostalgi i valnöt, endast på Olsson & Gerthel, gör den till ett exklusivt samlarobjekt. Här kan du kombinera dina oljade valnötsstänger med svarta, vita eller råa aluminiumkonsoler. Missa inte heller att Nostalgi i valnöt även finns som kroklist. Dessa hittar du längre ner.

Dansk designvecka – kampanj på utvald dansk design

Slutar om

  • Privat
  • Företag
Meny