Nostalgi Skohylla från Essem Design | Olsson & Gerthel

Nostalgi Skohylla

Egenskaper

De medföljande ankarkrokarna (3 st) träs enkelt på för hatthylla men behöver inte användas om du önskar använda den som skohylla.
Material 
Ek, aluminium
Bredd  101 cm
Höjd  19 cm
Djup  25 cm

Leveransinfo

Finns i webblager
(2-4 arbetsdagar)[?]

Lagerstatus

Webblager: 1 st
Butikslager Malmö: 5 st

Kontakta oss om du vill köpa fler än det antal som finns i lager just nu.

Fri frakt  Fri frakt
Fri frakt vid beställningar över 1 000 kr
[?]
1 048 kr exkl. moms
1 310 kr
Delbetala från 90 kr / mån

Delbetala med Svea

3 Månader - 466 kr
6 Månader - 248 kr
12 Månader - 139 kr
24 Månader - 90 kr

Produktbeskrivning

Designer  Gunnar Bolin
Leverantör  Essem Design

Essem Designs skohylla, Nostalgi, formgavs så tidigt som 1937 av Gunnar Bolin. Skohyllan har blivit en välkända svensk klassiker och finns numer i en enorm mängd olika utförande. Konstruktionen består av två konsoler i rå, svart eller vit aluminium. Om du väljer en dubbel hylla på 200 centimeter delas den alltid upp av en tredje konsol. Detta kombinerar du med rundstavar i björk, ek, bok, mässing alternativt aluminium.

En av anledningarna till att skohyllan Nostalgi från Essem Design blivit så populär är att man dessutom kan få den måttanpassad. Du kan till exempel få en enkel hylla på 80 centimeter eller en dubbel på 150 centimeter. Om detta är ett önskemål väljer du 1-99 cm eller 101-199 cm i rullistan och kommenterar sedan önskad totallängd i kommentarsfältet i kassan.

För de enkla hyllorna medföljer alltid tre styck ankarkrokar och för den dubbla får du sex krokar. Detta är för att du även ska kunna förvandla din Nostalgi från skohylla till hatthylla. Du trär då enkelt på dina ankarkrokar. Längre ner på sidan hittar du även flera tillbehör för den populära klassikern som bland annat hattkroken Oskar såväl som en snygg kroklista i samma vackra utföranden.

Dansk designvecka – kampanj på utvald dansk design

Slutar om

  • Privat
  • Företag
Meny