Tillbakablick Spegel från Essem Design | Olsson & Gerthel

Tillbakablick Spegel

Välj utförande

 • Rund
  Ø50 cm
  Svart
  1 824 kr
  2 280 kr
 • Rektangulär
  37 x 79 cm
  Svart
  1 928 kr
  2 410 kr

Egenskaper

Material 
Björkplywood, spegelglas
Färg 
Svart
Diameter  50 cm

Leveransinfo

Beställningsvara
(ca. 3-4 Veckor)[?]

Lagerstatus

Webblager: Ej i lager
Butikslager Malmö: 1 st

Denna vara görs vanligen på beställning och leveranstiden (ca. 3-4 Veckor) varierar beroende på hur pass belastad tillverkaren är för närvarande. Efter lagd order kommer ni att få en bekräftelse på er förväntade leveranstid. OBS! Under helg- och semestertider kan fördröjningar tillkomma.

Fri frakt  Fri frakt
Fri frakt vid beställningar över 1 000 kr
[?]
1 824 kr exkl. moms
2 280 kr

Produktbeskrivning

Leverantör  Essem Design

Essem Designs Tillbakablick är en spegel med ett ödmjukt formspråk och en genomtänkt design, formgiven av studion Bedow. Spegeln för tankarna till Shakerrörelsens enkla och funktionella former. Ovandelen av spegeln är försedd med ett hål, som du sedan trär över den runda staven som fästs på väggen. Därmed blir spegeln också väldigt lätt att flytta vid behov.

Tillbakablick finns att köpa i både rund och rektangulär form. Spegelglaset sitter på en dekorativ ram i svartbetsad björkplywood, vilket lämnar ett distinkt och vackert uttryck på väggen. Den runda spegeln har en diameter på hela 50 centimeter, medan den rektangulära Tillbakablick mäter nästan 80 centimeter på långsidan. Välj din favorit i listan intill!

 • Privat
 • Företag
Meny