Anders Vitrinskåp - 3 Hyllplan | Ethnicraft | Olsson & Gerthel

Anders Vitrinskåp - 3 Hyllplan

Välj utförande

  • 17 128 kr
    21 410 kr

Egenskaper

Material 
Metall, glas, trä
Färg 
Svart
Bredd  87 cm
Höjd  180 cm
Djup  45 cm

Information

Beställningsvara
(ca. 6-8 Veckor)[?]

Lagerstatus

Webblager: Ej i lager
Butikslager Malmö: 1 st

Denna vara görs vanligen på beställning och leveranstiden (ca. 6-8 Veckor) varierar beroende på hur pass belastad tillverkaren är för närvarande. Efter lagd order kommer ni att få en bekräftelse på er förväntade leveranstid. OBS! Under helg- och semestertider kan fördröjningar tillkomma.

Fri frakt
Fri frakt på inredningsdetaljer och belysning över 1000 kr och möbler över 5000 kr
[?]
Hittat ett billigare pris? Matcha priset

Hittat varan till ett billigare pris?

Vi erbjuder 101% prisgaranti på hela vårt sortiment. Det innebär att vi inte bara matchar, utan även ger dig ett bättre pris, om du skulle hitta samma vara hos en annan återförsäljare. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort för att hantera din prismatchning.

Ange länk till produkten eller ladda upp en offert

Filer måste vara mindre än 2 MB.
Tillåtna filtyper: gif jpg jpeg png pdf doc docx.
17 128 kr exkl. moms
21 410 kr
Hem / Förvaring / Skåp / Anders Vitrinskåp - 3 Hyllplan

Produktbeskrivning

Leverantör  Ethnicraft

Förvaringsserien Anders från belgiska märket Ethnicraft syns här med sitt höga vitrinskåp, en exklusiv möbel med en minimalistisk formgivning. Med sina val av material utmärker sig möblerna i serien från resten av Ethnicrafts sortiment som ofta lägger stor fokus vid trä och dess naturliga kvaliteter. I Anders mer industriella design är det istället glaset och stålet som får ta huvudrollen men fortfarande med en vinkning till Ethnicrafts klassiska estetik med de svartbetsade träpanelerna i ryggen. 

Med sin höjd på 180 cm och sina tre hyllplan i glas erbjuder Anders gott om förvaringsmöjligheter, perfekt för att exponera prydnadsföremål eller varför inte som ett barskåp? I serien finner man också ett lägre vitrinskåp med två hyllplan samt ett sideboard i två olika storlekar. 

  • Privat
  • Företag
Meny