Fotpallar & Ottomaner | Olsson & Gerthel
Metall
Trä
Övrigt

Pouf Planar

2 159 kr
2 699 kr
HAY
Finns i flera utföranden.

Fotpall & ottoman

Komplettera soffgruppen med en fotpall! När det kommer oväntade gäster eller om du bara vill ha lite extra utrymme för att sträcka ut benen är en ottoman den perfekta möbeln. På Olsson & Gerthel hittar du mängder av snygga alternativ som blir ett bra komplement i vilket vardagsrum som helst, samtidigt som du får ännu en sittplats. Många av våra modeller tillhör samma serie som en soffa eller fåtölj, men vi har även flera individuella sittpuffar. Dessa fungerar lika väl på egen hand som tillsammans med valfri soffgrupp, och det blir lätt att skapa en udda kontrast runt soffbordet.

Rund fotpall eller fyrkantig ottoman? Vårt sortiment består av alla möjliga former och kommer ofta även med valmöjligheter gällande storlek och klädsel. Du hittar allt från runda sittpuffar i sammet till skinnklädda pallar. För att du inte ska behöva byta ut någonting i din gamla inredning väljer vi även att erbjuda så många olika färger det bara går. Ofta får du möjlighet att välja mellan alla tillverkarens färger till respektive tyg, och det blir därför oerhört enkelt att placera sin nya möbel i nästan vilket rum som helst. Känner du att just den modell eller det tyg och läder inte finns i sortimentet är du alltid välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig!

Stora varumärken och designers. I över 25 år har Olsson & Gerthel tagit fram de absolut vackraste möblerna och inredningsdetaljerna på marknaden. Genom att varje år besöka flera olika mässor har vi fått fram ett exklusivt utbud från några av branschens ledande tillverkare. Hos oss kan du köpa fåtölj med fotpall från varumärken som HAY, Gervasoni, Eilersen, Muuto och Fogia. Kända för sin höga kvalité och tack vare sina samarbeten med några av inredningsvärldens vassaste designers blir det enkelt att hitta rätt. När du handlar online i vår webbutik får du dessutom fri frakt över 5000 kronor!

  • Privat
  • Företag
Meny