Snoopy Bordslampa Grön från Flos | Olsson & Gerthel

Snoopy Bordslampa Grön

Välj utförande

  • 7 952 kr
    9 940 kr

Egenskaper

Ljuskälla 
1 x MAX 105W E27 HSGS eller 1 x LED 8W E27 900lm (Ingår ej)
Material 
Metall, marmor
Färg 
Grön
Höjd  37 cm
Djup  39 cm

Leveransinfo

Beställningsvara
(ca. 3-6 Veckor)[?]

Lagerstatus

Webblager: Ej i lager
Butikslager Malmö: 1 st

Denna vara görs vanligen på beställning och leveranstiden (ca. 3-6 Veckor) varierar beroende på hur pass belastad tillverkaren är för närvarande. Efter lagd order kommer ni att få en bekräftelse på er förväntade leveranstid. OBS! Under helg- och semestertider kan fördröjningar tillkomma.

Fri frakt  Fri frakt
Fri frakt vid beställningar över 1 000 kr
[?]
7 952 kr exkl. moms
9 940 kr
Delbetala från 488 kr / mån Läs mer

Delbetala med Svea

3 Månader - 3343 kr
6 Månader - 1686 kr
12 Månader - 858 kr
24 Månader - 488 kr

Produktbeskrivning

Leverantör  Flos

Flos Snoopy med grön skärm har vid olika tillfällen sålts som ett specialutförande, men efter en stor efterfråga har varumärket valt att ta in bordslampan som en del av sitt ordinarie sortiment. Därmed kan du nu äntligen köpa Flos Snoopy i grön färg även här på Olsson & Gerthel, tillsammans med den ursprungliga varianten med svart skärm som du finner längre ner på sidan. Marmorfoten och skärmens lutning får lampan att utstråla ett praktiskt direktljus utan att blända, vilket gör den perfekt på skrivbordet.

Skärmen på Snoopy tillverkas helt i metall, som sedan lackeras i grön färg med en blank finish. Likt den svarta modellen kommer basen i vit marmor för en snygg kontrast. Mellan dessa komponenter sitter ett kraftigt glas som tillsammans med den emaljerade reflektorn ger ljuset bästa möjliga förutsättningar. Bordslampan kan kombineras med antingen en ljuskälla på 105W halogen eller 8W LED. Ljuskälla ingår dock inte i priset, utan måste köpas separat.

  • Privat
  • Företag
Meny