Sideboard & Skänkar | Olsson & Gerthel
Metall
Trä
Övrigt

Sapporo Skåp

FR. 4 600 kr
FR. 5 750 kr
Stua
Finns i flera utföranden.
Vissa varianter i lager

Sideboard & skänkar

Skapa nytt utrymme med en sideboard eller skänk! Om du, som oss på Olsson & Gerthel, är väldigt förtjust i vackra vaser och ljusstakar är det lätt hänt att man snart får ont om plats för dem. Varför då inte investera i en ny förvaringsmöbel som inte bara håller ordning och reda på alla dina dekorationer, utan även ger hela rummet en härligt exklusiv karaktär? Hos oss hittar du allt från smala skänkar till sideboards med lådor som är fullspäckade av hög funktion och oklanderlig design. När du handlar i vår webbutik får du dessutom fri frakt över 5000 kronor när du köper möbler. Självklart gäller detta även om du besöker oss i vår fysiska inredningsbutik i centrala Malmö. Välkommen in till oss!

Välj bland de bästa tillverkarna. Varje år fyller vi på vårt sortiment med nyheter från varumärken som HAY, Gubi, Voice, Asplund, Stua, OX Denmarq och Fogia genom att besöka ett flertal mässor. Därför kan vi alltid förse våra kunder de senaste designmöblerna och den snyggaste inredningen som marknaden har att erbjuda. Vi samarbetar med mängder av olika leverantörer vars sortiment är utformade av exceptionellt skickliga designers, och vårt utbud reflekterar därför en unik mångfald med en röd tråd av hög kvalité och funktion. Finns det en sideboard eller skänk som du tycker saknas i vårt sortiment? Tveka inte att höra av dig till oss, vi utökar gärna vårt sortiment efter våra kunders önskemål.

Vilket material passar bäst i din inredning? För att alla bitar ska falla på plats i din inredning har vi valt att visa många av våra möbler i flera olika utföranden. Du väljer mellan mängder av olika färger, material och ytbehandlingar. På Olsson & Gerthel hittar du stora som små, breda som smala sideboards och skänkar i ljusa träslag som ek och ask, kalksten och marmor och mycket mer. Självklart finns det även en bred färgskala att välja på, från vit och svart till mer kontrasterande toner. Det blir därför väldigt lätt att hitta sin favorit, samtidigt som det blir lika enkelt som roligt att inreda varje rum i sitt hem. Skulle du mot förmodan inte hitta ett specifikt utförande kan du alltid kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig!

  • Privat
  • Företag
Meny