Frågor & Svar | Olsson & Gerthel

Frågor & Svar

Använder ni enbart möbler från Olsson & Gerthel?

Vi arbetar på ett sätt där vi först och främst planerar och möblerar rummet utifrån rummet och dina behov Sedan kommer vi med förslag på möbler som vi tycker håller en kvalitet som vi kan stå för. Ofta är det därför möbler som vi själva säljer, men det förekommer också möbler från andra företag. I linje med vår syn på inredning tycker vi det är viktigt att förespråka hållbar och god formgivning framför möbler som massproduceras.

Innehåller ett förslag olika budgetalternativ på möblerna?

Nej, vi har full förståelse för att det kan kännas dyrt med möbler. Vi tycker att man så långt det är möjligt ska undvika budgetlösningar. Efter lång erfarenhet vet vi att man inte vinner på det i längden. Vi rekommenderar istället att du talar med en av våra säljare som hjälper dig att lägga upp en inköps och betalningsplan istället. Det förslag du köper av oss är också precis just det, ett förslag, och givetvis väljer du själv hur du vill gå vidare med det.

Får man reducerat pris om man köper möblerna till förslaget?

Väljer du att göra ett större inköp vid ett tillfälle rekommenderar vi dig att ta kontakt med en av våra säljare som gärna sätter samman en personlig helhetslösning.

Kan man föra en dialog med er angående förslaget?

Idén handlar om att vi ska inspirera dig att skapa det hem du vill ha. Utgångspunkten är att det är ditt hem och därför din tolkning av förslaget som är det viktiga. Vill du ändå bolla tankarna vidare med din inredare så går det bra att köpa till extra konsultationstid. Undrar du något kring möblerna går det bra att kontakta kundtjänst där en säljare gärna guidar dig i dina val.

Kan jag hoppa över något steg?

Precis som med allt annat vi säljer är vi måna om att hålla hög kvalitet på det vi gör. En grund för det är att vi har rätt förutsättningar. Samtliga steg är viktiga för att vi ska kunna göra ett väl genomfört förslag till dig. Upplever vi att vi inte har fått svar på vissa frågor som vi behöver kommer vi att kontakta dig. Det är viktigt att du är införstådd i att vi gör ett arbete baserat på de uppgifterna som du lämnar och det är därför viktigt att du gör det så noggrant som möjligt.

Vad händer om jag mäter fel?

Det som då händer är att planritningen och möbelförslagen inte alltid passar som tänkt. Det är synd. Verkligt viktigt blir det när du ska beställa möbler, mattor eller annat baserat på förslaget. Det är både omständigt och ibland omöjligt att ta tillbaka varor för oss.

Vill du välja en rumstyp som saknas i listan?

Är du företagskund och vill ha hjälp med ditt kontor? Eller är det ett annat rum i huset som inte råkar finnas med på listan? Då går det bra att skicka ett mail till vår kundtjänst så guidar vi dig vidare.

  • Privat
  • Företag
Meny