Grand Prix 4130 Stol från Fritz Hansen | Olsson & Gerthel

Grand Prix 4130 Stol

Bra val
Inside out

Under vårkampanjen Inside out får du rabatt på nästan hela sortimentet till och med 10 april

Egenskaper

Material 
Svartfärgad ask
Färg 
Svart
Bredd  50 cm
Höjd  81 cm
Djup  50 cm
Sitthöjd  47 cm

Information

Beställningsvara
(ca. 4-6 Veckor)[?]

Lagerstatus

Webblager: Ej i lager
Butikslager Malmö: 1 st

Denna vara görs vanligen på beställning och leveranstiden (ca. 4-6 Veckor) varierar beroende på hur pass belastad tillverkaren är för närvarande. Efter lagd order kommer ni att få en bekräftelse på er förväntade leveranstid. OBS! Under helg- och semestertider kan fördröjningar tillkomma.

Fri frakt
Fri frakt på inredningsdetaljer och belysning över 1000 kr och möbler över 5000 kr
[?]
Hittat ett billigare pris? Matcha priset

Hittat varan till ett billigare pris?

Vi erbjuder 101% prisgaranti på hela vårt sortiment. Det innebär att vi inte bara matchar, utan även ger dig ett bättre pris, om du skulle hitta samma vara hos en annan återförsäljare. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort för att hantera din prismatchning.

Ange länk till produkten eller ladda upp en offert

Filer måste vara mindre än 2 MB.
Tillåtna filtyper: gif jpg jpeg png pdf doc docx.
4 305 kr
5 381 kr
5 420 kr exkl. moms
6 775 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 6 775 kr
Hem / Stolar / Köksstolar & matstolar / Grand Prix 4130 Stol

Produktbeskrivning

Designer  Arne Jacobsen
Leverantör  Fritz Hansen

På Olsson & Gerthel hittar du Fritz Hansen och Arne Jacobsens tidlösa stol, Grand Prix 4130 med träben, i alla dess utföranden. Stolen har ett enormt urval av klädslar i både tyg och läder med ändlösa färger därtill. Du kan dessutom välja mellan helklädd och framsideklädd och sedan komplettera med färgad ek- eller valnötsfanér eller färgad ask. Till skillnad från sitt syskon, 3130, är denna stolen ej stapelbar på grund av träbenens utformning. Du hittar den med förkromade stålben längre ner på sidan.

Många av Arne Jacobsens möbler har uppnått en ikonstatus, och låter sig sällan fastna i någon särskild nisch. Därför fungerar stolen lika väl hemma runt matbordet, framför skrivbordet eller i konferensrummet på kontoret. Den stora valfriheten i dess utföranden gör att den passar in precis vart som helst och det är enkelt att hitta sin personliga favorit.

Fritz Hansen visade upp stolen för första gången 1957 på Danish Museum of Art & Design i Köpenhamn. Senare under samma år visades Arne Jacobsens klassiker även upp på Triennale i Milano där den vann det mest prestigefyllda priset, Grand Prix. Sedan dess har stolen gått under just det namnet.

Allt eftersom Fritz Hansen utvecklas till ett miljövänligt varumärke i framkant, förnyar de även sin tillverkningsprocess och sina val av material. Idag är stolen Grand Prix 4130 så pass säker vad gäller kemiska emissioner att den kunnat märkas med miljömärket GreenGuard. Det betyder att varken du eller miljön riskerar att skadas, något som är ytterst viktigt när det kommer till möbler för inomhusbruk.

Miljöinfo 

Märkt med GreenGuard som försäkrar att möbeln inte ger ifrån sig några hälso- eller miljöfarliga kemiska emissioner. Detta är ett bevis på att möbeln är säker att använda inomhus.

  • Privat
  • Företag
Meny